2016-10-23 15:18

MONDEN


Cu cine a înşelat-o Marica pe Ilinca Vandici

 |  13:08
Cu cine a înşelat-o Marica pe Ilinca Vandici

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici a evitat să vorbească până acum despre motivul despărţirii de Marica, însă, în urmă cu ceva timp, aceasta  a declarat într-un interviu acordat revisteică Marica a avut o idilă cu Bianca Drăgușanu, colega sa de trust. Se pare totuși că fosta asistentă a lui Capatos nu a fost singura curtată. Fostul iubit al actriței i-a trimis câteva mesaje şi Adelinei Pestriţu, însă, nimic mai mulşt."Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă. Bianca zice că nu i-a răspuns avansurilor, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost", a declarat Ilinca Vandici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-24

TAGURI: Ilinca Vandici, Marica, relatie, Inselata, Bianca DragusanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ciprian, nu te mai face de râs Marica nu se lasă. Marica nu vrea să se retragă. La 31 de ani, Marica speră să prindă un... 19 Oct 2016 | (0)
Dacian Cioloş: Relația România - Germania, la nivelul cel mai bun și mai intens din istorie Premierul Dacian Cioloş a declarat, luni, că relația dintre România și Germania este la... 04 Oct 2016 | (1)