2018-10-18 13:32


Cu cine dansează Simona Bălănescu prin casă

 |  21:00
Cu cine dansează Simona Bălănescu prin casă

Simona Bălănescu, realizatoarea emisiunii “Trăieşte sănătos”, de la Antena 2, este o mămică fericită. Chiar dacă a trecut printr-un divorţ şi a fost nevoită să fie cumva şi mamă şi tată pentru Marc, vedeta tv reuşeşte să-i ofere fiului ei o viaţă frumoasă şi să-i împlinească toate dorinţele. Aceasta a vorbit despre timpul petrecut cu Marc şi ce le place să facă cel mai mult atunci când au liber.

Mama lui spune ­despre Marc numai lucruri frumoase. „Este cel mai scump baieţel din lume. Un năzdrăvan isteţ, mereu pe fază. Nu îi scapă nimic şi este pregătit oricând să îţi dea o replică. Marc este frumos, lipicios, un pupăcios, cuminte şi tare bun“. Chiar dacă Simona spune că Marc este cel mai cuminte copil, măr­turiseşte că s-a lovit şi de o mare problemă: cel mic nu prea vrea sa meargă la grădiniţă. În septembrie, anul trecut, s-a dus acolo două săptămâni, după care nu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că a refuzat să mai meargă... Pur şi simplu, dimineaţa nu puteam să îl mai îmbrac. Chiar şi după ce am renunţat la ideea de a-l mai duce, o bună perioadă nu reu­şeam să îl mai scot afară din casă, nici măcar la plimbare sau în parc, pentru că îi era teamă să nu cumva să ajungă, din nou, la grădiniţă“, povesteşte vedeta tv.

Îşi învaţă mama să danseze…

Dacă Marc are un hobby, acela este, cu siguranţă, dansul, motiv pentru care mama lui i-a făcut plăcerea de a-l înscrie la un club de dans. Simona spune că este cea mai bună alegere pe care a facut-o. „De când Marc era o mogâldeaţă de câteva săptămâni, îl luam în braţe şi dansam cu el pe diverse ritmuri: muzică clasică, blues, dance; în plus, cântam foarte mult. Aşa se face că Marc a dansat înainte să meargă. Stătea în funduleţ şi, cum auzea muzică, dansa! Când a împlinit 3 ani, chiar l-am înscris la cursuri de dans pentru copii, la un club foarte bun, unde antrenorii lucrează atât de frumos cu cei mici şi fac coregrafii extraordinare atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. La club, Marc a avut parte de un antrenor minunat şi de o grupă bună, aşa că, la primul concurs la care a participat, Marc a luat, împreună cu echipa, locul I. Şi uite aşa, la 3 ani şi patru luni, Marc avea deja prima medalie, prima cupă, prima diplomă la Festivalul Summer DanceFest! Şi acum, eu şi Marc dansăm zilnic prin casă. Am făcut acest lucru de Revelion, la petreceri, când ieşim… Băiatul meu mă invită la dans, iar eu sunt cea mai fericită mămică din lume!“, spune Simona.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-06

TAGURI: simona balanescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VFD
19 Mar 2014

lucrul acesta se intimpla in general cand copilul e mai talentat la calculator,dar shi la sport.oricum o mama dragutza [c-a simona balanescu] shtie sa invetze
Random imageUltimele stiri


loading...