2017-01-18 16:36

MONDEN


Cu mentalitate de învingător, Ioana Moldovan a trecut peste o boală cruntă

 |  16:21
Cu mentalitate de învingător, Ioana Moldovan a trecut peste o boală cruntă

Ioana Maria Moldovan, gazda emisiunii „Poveştiri adevărate”, de la Acasă TV, a trecut prin momente de groază când, în luna octombrie 2010, a fost suspectată de cancer de piele. Ioana a primit vestea că are o aluniţă cu potenţial de dezvoltare malignă, care a trebuit operată de urgenţă, pentru a înlătura riscul unei îmbolnăviri de cancer de piele. Ea a trecut cu greu peste moment, însă în prezent se simte bine şi încearcă să uite acele clipe, muncind şi făcând ceea ce-i place.

Cum ţi-ai petrecut vacanţa de iarnă?

Vacanţa de iarnă din acest an a fost una de relaxare totală. Am petrecut-o acasă la Târgu-Mureş, alături de cei dragi, într-o atmosferă caldă, de familie, multă voie bună, o mulţime de bunătăţi pe masă şi somn de voie.

Ştiu că ai trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu câteva luni, legat de sănătatea ta... Cum au evoluat lucrurile?

Pot să spun, după un an şi ceva, că am reuşit cu adevărat să trag linie şi să merg mai departe fără să privesc în urmă la cea mai grea încercare, din punctul de vedere al sănătăţii, pe care am avut-o până acum. O simplă aluniţă mi-a transformat viaţa într-un calvar. Sunt conştientă că n-am cum să şterg cu buretele acea perioadă, dar am depăşit demult momentul. Acum cel mai important e că mă simt bine şi încerc să am multă grijă de sănătatea mea.

În curând, tu şi colegii tăi veţi aniversa 14 ani ACASĂ...

Despre cei 7 ani petrecuţi de mine Acasă pot să spun că sunt unii dintre cei mai frumoşi ani din viaţa mea.

B

Ce vrei să realizezi anul acesta, mai mult ca niciodată?

Îmi doresc să ajung într-o destinaţie exotică! Sper ca de această dată planurile să mi se-ndeplinească.

Ai avut parte de o întâmplare neplăcută de când lucrezi în tv?

Da, din păcate, am avut parte şi de momente mai puţin frumoase, momente triste, puţine ce-i drept, dar pe care nu le poţi uita uşor. Îmi vine acum în minte povestea lui Sorin, un tânăr bolnav de leucemie, e prima poveste adevărată la care eu am fost pe teren. I-am cunoscut pe Sorin şi pe părinţii lui, am plâns alături de ei şi am încercat să-i ajut. Împreună cu telespectatorii de la Acasă TV, Sorin a reuşit să strângă banii de care avea nevoie şi a plecat în Italia pentru un an. A trecut cu bine peste toate intervenţiile chirurgicale, tratamente, dar, din păcate, înainte cu câteva zile de externare s-a stins. Vestea dureroasă am primit-o chiar de la mama lui, am rămas fără cuvinte, nu-mi venea să cred cât de crudă e viaţa.

Acasă TV va aniversa 14 ani pe 2 februarie. Cu această ocazie, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru le-au pregătit telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii „Poveştiri adevărate”, cu poveşti fascinante desprinse din viaţa reală. La împlinirea a 14 ani, telespectatorii vor urmări cupluri care, de 14 ani, trăiesc înconjurate de iubire. Viorel şi Oana Lis, Adrian Enache şi Iuliana Marciuc sunt doar două dintre cuplurile mondene care şi-au spus „te iubesc”, cu bune şi cu rele, în ultimii 14 ani. De la ora 22.00, Cabral şi Mircea Solcanu, cei doi prezentatori amuzanţi ai „Poveştirilor de noapte”, îi vor delecta pe cei din faţa micilor ecrane cu reportaje spumoase din viaţa mondenă, cu momente haioase şi multă voie bună. Iubirea cu năbădăi dintre „Luceafărul” Miron Cozma şi cântăreaţa Marinela Niţu ţine şi ea de 14 ani, ca şi toate poveştile de dragoste cu final fericit din telenovelele prezentate de ACASĂ TV. Detalii picante, imagini din culise, toate vor fi prezentate, în zi de sărbătoare, la „Poveştiri de noapte”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: Ioana_Maria_Moldovan, boala, operatie, aniversareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image