2017-01-20 01:30

MONDEN


Cu sănătatea în piuneze. Teo se simte mai rău, Huidu „trage tare” să se recupereze

 |  17:50
Cu sănătatea în piuneze. Teo se simte mai rău, Huidu „trage tare” să se recupereze
Starea de sănătate adeputatului PDL Teo Trandafir s-a înrăutăţit, medicii austrieci declarândoficial că o vor opera, în timp ce Şerban Huidu, care a suferit un grav accidentde schi în decembrie 2010, spune că „trage tare” să se refacă şi să revină pemicul ecran.

Marţi seară, medicii dela clinica AKH din Viena, unde Teo Trandafir este internată de pe 11 ianuarie,au dat presei un comunicat potrivit căruia “stareagenerală a pacientei Teodora Trandafir s-a deteriorat şi o echipă medicalăinterdisciplinară a decis că se impune intervenţia chirurgicală pentru a seputea ţine sub control procesul inflamator al pancreasului”. Deşi înurmă cu o săptămână, fosta vedetă tv se afla într-o stare mai bună, aşteptândcu nerăbdare externarea şi întoarcerea în ţară, problemele sale s-au agravat,doctorii austrieci arătându-se îngrijoraţi, hotărând, ieri, să efectuezeoperaţia. Teo Trandafir a fost internată la clinica AKH din Viena cudiagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

Pe de altă parte, Şerban Huidu povesteşte, pe blogul său, sub titlul“Trag tare!”, că urmează în continuare un program de recuperare, dupăaccidentul de schi suferit în Austria, la sfârşitul anului trecut. “Facrecuperare o dată pe zi. Merg la bazin şi fac recuperare. În această perioadăam învăţat mult. Care sunt valorile vieţii şi pentru ce trăim! Familia şiprietenii. O să fiu cât mai curând alături de voi. E o promisiune!”, a scriscomoderatorul “Cronicii cârcotaşilor” de la Prima TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image