2018-10-22 08:39


Cui ramane averea de 100 de milioane de dolari a lui David Bowie

 |  20:16
Cui ramane averea de 100 de milioane de dolari a lui David Bowie

Jumatate din averea cântăreţului britanic David Bowie, care a murit pe 10 ianuarie, estimată la aproximativ 100 de milioane de dolari, îi revine văduvei artistului, celebrul super-model Iman, iar cealaltă jumătate va fi împărţită de fiul şi fiica starului.

Potrivit testamentului artistului, care a fost depus vineri la o instanţă din Manhattan, Iman va primi jumătate din averea cântăreţului şi reşedinţia din New York a cuplului, scrie BBC, citat de Mediafax.

Cealaltă jumătate a averii lui David Bowie va fi împărţită de fiul artistului, Duncan, care provine din prima căsătorie a cântăreţului, cu Angela Bowie, şi de fiica starului, Alexandria Zahra Jones, rezultată din căsătoria lui cu Iman.

Pe de altă parte, potrivit informaţiilor din testamentul său, David Bowie şi-a dorit să îi fie împrăştiată cenuşa pe insula Bali, într-un ritual budist. Nu se ştie dacă această ceremonie a avut deja loc.

Trupul neînsufleţit al lui David Bowie a fost incinerat pe 12 ianuarie, în New Jersey, potrivit unui certificat de deces ataşat testamentului. Niciun membru al familiei sale şi niciun prieten nu au fost prezenţi la incinerarea sa, în conformitate cu dorinţa cântăreţului britanic.

Pe de altă parte, potrivit testamentului artistului, asistenta personală a starului, Corinne Schwab, va primi două milioane de dolari, în timp ce o sumă de un milion de dolari a fost lăsată de cântăreţ unei foste dădace, Marion Skene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-30

TAGURI: david bowie, avere, testament
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...