2016-10-22 08:35

MONDEN


Cum a gafat Nadine

 |  19:27
Cum a gafat Nadine

Nadine, Claudiu Bleonţ şi Marius Urzică joacă în spectacolul „Amedeu sau scapi de el cu greu”, de Eugene Ionesco, a cărui premieră a avut loc pe 20 februarie, la Teatrul  „Jean Bart” din Tulcea. Toţi trei au fost la înălţime şi au fost aplaudaţi frenetic de spectatori. Nadine recunoaşte că a avut mari emoţii şi nu prea a mâncat în ziua premierei. „Am fost primiţi bine de public şi am simţit o energie pozitivă. La un moment dat însă, mai spre final, din cauza emoţiilor, nu-mi ieşea un cuvânt. Aveam o replică: «Luna îi adoarme pe toţi», dar eu am spus «Luna îi adormeşte pe toţi», spune Nadine, zâmbind. „Claudiu a fost pe fază şi a dres-o, dar ne-a pufnit râsul, apoi a râs şi publicul, dar a fost un moment plăcut!”, a adăugat mulatra.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18

TAGURI: Nadine, claudiu bleont, marius urzica, spectacol, Amedeu sau scapi de el cu greu, Eugene ionesco, gafaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

DIICOT, despre dosarul Sky News: Colaborarea cu autoritățile de la Londra se desfăşoară destul de greu Procurorul-şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, joi, referitor la dosarul privind... 20 Oct 2016 | (0)
Gigi Becali s-a impus în cazul Claudiu Keşeru. Reghe a înghiţit în sec şi a dat-o la întors Laurenţiu Reghecampf nu-l vrea cu niciun preţ pe Claudiu Keşeru la echipă. Motivul e simplu.... 03 Oct 2016 | (0)