2016-12-05 04:27

MONDEN


Cum a petrecut Stelea de ziua lui

 |  19:03
Cum a petrecut Stelea de ziua lui

Bogdan Stelea, unul dintre cei mai mari sportivi ai României, cel care a apărat onoarea naţională la Campionatele Mondiale şi Europene de Fotbal din anii '90, a împlinit 44 de ani pe 5 decembrie. De ziua lui, Stelea s-a aflat pe terenul de fotbal, în pauză meciului Dinamo-Steaua, pentru că a dat şansa unor microbişti de a câştiga o maşină şi o vacanţă exotică oferită de o companie auto a cărei imagine este. După cele trei ore petrecute pe stadion, Bogdan a sărbătorit alături de soţia lui, Mirela, şi de prietenii apropiaţi, într-un restaurant din Bucureşti. „A fost o zi cu totul specială pentru noi. I-am cumpărat un costum, o eşarfă şi un parfum pentru că ştiu că tot timpul vrea să fie elegant. Îi mulţumesc pentru faptul că este atât de minunat şi că îmi este alături permanent. Reprezintă un model pentru orice bărbat din România!”, a declarat Mirela Stelea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: Bogdan_stelea, mirela, soţie, petrecere de ziua luiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

ANI: Ioana Mirela Fugaru, membru în CA al SRR, în conflict de interese Agenția Națională de Integritate a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că... 16 Noi 2016 | (0)
Incendiu puternic la o petrecere în Oakland. Cel puţin nouă persoane au murit Un incendiu puternic a izbucnit la o petrecere organizată de un grup de artiști în Oakland, în... Acum 19 ore | (0)