2017-01-22 20:29


Cum a reuşit Minodora să slăbească15 kg

 |  16:11
Cum a reuşit Minodora să slăbească15 kg

După opt săptămâni de când a decis să slăbească, Minodora a reuşit să dea jos 15 kilograme şi să îmbrace o rochie pentru prima dată după 14 ani. Responsabilă în mare parte de forma actuală a Minodorei este Cori Grămescu, alături de care artista a tras din greu la sală în această perioadă. „La primul antrenament mi-a fost greu să ridic mâinile sus de cinci ori şi nu am putut să mă ridic de jos ca să fac abdomene. În primele două săptămâni făceam antrenamente de trei ori pe săptămână, iar apoi am început să vin zilnic la sală.

Primul lucru important învățat de la Cori este acela că trebuie să-ți controlezi respirația pentru a putea face sport. După o lună, progresele erau uriaşe, iar acum mă mândresc că am reuşit să ajung la 81 de kilograme. Am dat jos 14 kilograme şi sunt foarte mândră de mine”, declară Minodora.

„Cori Grămescu mi-a schimbat viața. La maxim! Pe lângă orele de sport, Cori mi-a impus un alt stil de viață, iar acum toată familia îl urmează. Am renunțat la condimentele din comerț pentru supe, care sunt pline de chimicale. Eu puneam condimente până şi în piureul de cartofi sau în pilaful de orez. Am renunțat la laptele praf din cafea şi la zahăr. Înainte puneam patru cuburi de zahăr în cafea şi lapte condensat, iar acum beau cafeaua fără zahăr şi cu lapte cumpărat din piața”, continuă Minodora.

Chiar dacă a slăbit 14 kilograme într-un timp record, Minodora plănuieşte să continue antrenamentele şi să mai dea jos câteva kilograme.

„Dacă m-am îmbrăcat în rochie acum, asta nu înseamnă că o să mă las de sport acum. Chiar de dimineața m-am trezit şi mă admiram singură în oglindă, un lucru pe care nu obişnuiesc să-l fac. Am muşchi pe picioare şi pe brațe şi sunt încântată”, mai spune Minodora. Artista va petrecere sfârşitul de an la Constanța, la sora ei, iar cele două vor merge la sala împreună până pe 7 ianuarie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-25

Mai multe imagini:
Cum a reuşit Minodora să slăbească15 kg
zoom

TAGURI: minodora, slăbit, cori gramescu, dietaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image