2017-01-23 23:03


Cum a scăpat Andreea Raicu de pungile de sub ochi

 |  14:57
Cum a scăpat Andreea Raicu de pungile de sub ochi

Andreea Raicu s-a confruntat cu o problemă care dă bătăi de cap în general femeilor, şi anume: cearcănele sau pungile de sub ochi, care sunt într-adevăr un coşmar pentru orice doamnă sau domnişoară. În ultimii ani aceasta nu a găsit un remediu pentru problema ei, pănă de curând. Vedeta de la Prima TV a scăpat de pungile de sub ochi cu ajutorul unor reţete din legume.

Iată soluţia Andreei Raicu: “Câteodată am senzaţia că cearcănele cu care mă trezesc dimineaţa sunt cel mai mare duşman al meu. Dau vina pe faptul ca port ochelari si ca din acest motiv cearcanele mele sunt mai accentuate. Tocmai de aceea m-am documentat foarte detaliat despre tratarea cearcănelor. De multe ori îmi dau seama însă că stresul, somnul insuficient şi uneori programul prelungit de la birou au un cuvant greu de spus în ceea ce priveşte sănătatea feţei mele.

De aceea, încerc să-mi „liniştesc" zona din jurul ochilor cu ajutorul câtorva tratamente. Ţi le recomand şi ţie, în cele ce urmează!

1. Sucul de castraveţi este unul dintre cele mai eficiente remedii în tratarea cearcănelor. Considerat cel mai bun cosmetic natural pentru piele, castravetele reduce inflamaţiile, închide porii, curăţă tenul, relaxează ochii şi diminuează cearcănele. Răzuieşte un castravete şi aplica-l pe două dischete demachiante pe care le ţii pe ochi, timp de 15-20 de minute. Vei simţi imediat efectul răcoritor şi calmant al castraveţilor.

2. Sucul de cartofi este recomandat împotriva cearcănelor datorită proprietăţilor sale de albire. Cartoful are proprietăţi cicatrizante şi calmante, reduce cearcănele şi luminează zonele mai închise ale pielii. Tamponează zona din jurul ochilor cu un disc demachiant pe care l-ai înmuiat în sucul de la doi-trei cartofi răzuiţi. Lasă-l să acţioneze 20 de minute, iar apoi clăteşte.

3. Ceaiul de muşetel are proprietăţi sedative şi antiinflamatoare, fiind foarte eficient în lupta contra cearcănelor, dar şi a ochilor umflaţi. Îţi poţi aplica direct comprese cu ceai de muşetel pe ochi. O alta metodă este să pui ceaiul la congelator în nişte recipiente mai mici, iar după ce se îngheaţă, pune cuburile pe un tampon de bumbac şi lasă-le pe ochi timp de zece minute”, a scris Andreea Raicu pe blogul personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: Andreea_Raicu, cearcane, pungi_sub_ochi, remediu, retete, sanatateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image