2017-01-16 23:53

MONDEN


Cum a slăbit Luciu după naşterea tripleţilor

 |  21:00
Cum a slăbit Luciu după naşterea tripleţilor

Au trecut doar două luni şi jumătate de când a devenit mămicăpentru a doua oară, de tripleţi de data aceasta, şi Nicoleta Luciu este, din nou, topmodel. A şi urcat pe podium săptămâna trecută, într-o prezentare de modă care a avut loc la Ploieşti, iar întrebarea de pe buzele tuturor este “cum a reuşit să dea jos 25 de kilograme într-un timp atât de scurt?”.

Nicoleta Luciu asigură pe toată lumea că nu a fost vorba despre înfometare şi nici despre zeci de ore petrecute în sala de fitness, pentru că are patru copii acasă şi timpul nu-i permite să lipsească foarte mult de lângă ei. Bruneta cântăreşte acum 63 kg şi nu vrea să se oprească aici, până la sfârşitul anului fiind hotărâtă să aibă silueta de dinainte să rămână însărcinată cu tripleţii, adică 54 kg.

Totuşi, chiar şi la 63 kg, Nicoleta arată destul de bine şi poate să apară oricând pe un podium de prezentare. În această perioadă alimentele consumate moderat au fost carnea slabă, iaurturi, legume, fructe, brânza slabă, în total a consumat 1.000 kcal pe zi, iar consumul energetic prin sport şi activităţi zilnice a fost de 1.500 kcal. Acesta este mecanismul slăbirii pentru orcine, să ardă mai multe calorii prin activitate fizică decât cele introduse în organism prin alimentaţie, după cum ne informează Luciu pe site-ul ei. În zilele când mânca mai mult, de exemplu 1.500 kcal, atunci făcea mai mult aerobic, ca să ardă surplusul de calorii.

Ca suplimente pentru a ajuta slăbitul a folosit L-carnitin Instant, câte 3 plicuri pe zi, şi deja celebrele batoane Fibrobar pe care le foloseşte de peste 8 ani. De data aceasta a folosit varianta Fibrobar cu ceai verde şi se pare că nutrienţii conţinuţi de acesta (ceai verde, seminţe de in, fulgi de grâu germinat, fulgi de porumb, roşcove, L-carnitina) au efect foarte bun la slăbire şi menţinerea greutăţii, fibrele conţinute având un rol foarte important la eliminarea grăsimii şi la un bun tranzit intestinal. Spre deosebire de prima perioadă a slăbirii, când nu a putut face sport din cauza operaţiei de cezariană, în aceste 40 zile a început să facă mişcare, mers pe bandă, pedalat pe bicicleta staţionară şi înot.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

Mai multe imagini:
Cum a slăbit Luciu după naşterea tripleţilor
zoom

TAGURI: nicoleta_luciu, slabit, nastere, tripleti, dieta, regimComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image