2017-01-18 12:05

MONDEN


Cum îi felicită Andi Moisescu pe politicieni

 |  15:01
Cum îi felicită Andi Moisescu pe politicieni

Neobositul Andi Moisescu revine la ProTv cu cel de-al XV-lea sezon al emisiunii ApropoTvdin 26 februarie, când fanii emisiunii se vor putea delecta cu noile boroboaţe ale persoanelor publice de la 13:05.

Glumeţ, Andi Moisescu dezvăluie tendinţele care urmează să facă regula în noul sezon: În serialul de biografii romanţate, „Oameni. Destine. Împliniri” trecem la politicieni care aproape că ne-au sufocat cu prezenţa lor în media. E felul nostru de a-i felicita pentru reuşită.Rubrica din 26 februarie este dedicată Elenei Udrea.

Prima ediţie din acest sezon al emisiunii ApropoTv ţine morţiş să dezvăluie telespectatorilor cu ce asociază românii foştii prim-miniştri pe care i-a avut România în perioada postdecembristă. O să avem grijă să nu scăpăm din vedere că suntem în an electoral,a mai recunoscut Andi. O să fim atenţi deci la toate năzbâtiile mondenilor, dar la fel de vigilenţi în ceea ce priveşte tumbele pe care le vor face negreşit căutătorii de voturi,a continuat el. Ei să fie sănătoşi, noi ne-am pregătit rezervele de mângâieri acide, concluzionează Andi Moisescu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Andi Moisescu, Apropo_tv, Elena Udrea, politicieni, voturiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image