2016-10-26 07:27

MONDEN


Cum îl va chema pe băieţelul Elenei Gheorghe

 |  14:37
Cum îl va chema pe băieţelul Elenei Gheorghe

Interpreta Elena Gheorghe a devenit mamă pentru prima dată, pe 10 decembrie, când a adus pe lume un băiețel. Înainte de naștere, în cadrul emisiunii "D-Paparazzi", artista a dezvăluit că fiul său va purta numele Nicolas.

"Pentru că o să se nască în preajma Sfântului Nicolae ne-am gandit să-l numim Nicolas, însă ne place și Răzvan. Ne dorim ca băiatul să aibă două nume, dintre care unul să fie de sfânt", a declarat Elena Gheorghe pentru emisiunea "D-Paparazzi", conform adpm.ro. Elena Gheorghe a născut într-o clinică privată din București, iar băiețelul a avut 3,240 de kilograme şi o lungime de 51 de centimetri. Artista s-a căsătorit în urmă cu patru luni cu Cornel Ene (30 de ani), după 7 ani de relaţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: Elena Gheorghe, nastere, baietel, mama, Sfantul NicolaeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Indemnizație viageră pentru mamele cu mai mult de trei copii Mamele cu mai mult de trei copii vor deveni mame eroine și vor primi indemnizație viageră, iar... 17 Oct 2016 | (2)
Mama lui Carmen Iohannis a murit duminică Soacra președintelui Klaus Iohannis, mama lui Carmen Iohannis, a murit duminică dimineaţa,... 09 Oct 2016 | (0)