2017-01-16 18:00

MONDEN


Cum înţelege fiul Mihaelei Rădulescu munca în televiziune. „Ayan crede că fac emisiuni ca desenele animate, dar cu oameni!”

 |  19:15
Cum înţelege fiul Mihaelei Rădulescu munca în televiziune. „Ayan crede că fac emisiuni ca desenele animate, dar cu oameni!”

Stabilită de mai bine deun an în Monaco, Mihaela Rădulescu nu poate refuza propunerile venite dinpartea Antenei 1 de a prezenta, de câteva ori pe an, câteva emisiuni „exact cadesenele animate, dar cu oameni”. Astfel descrie Ayan, fiul vedetei, munca înteleviziune a mamei lui, atunci când este întrebat ce meserie are aceasta. Dupăce a fost gazda unor ediţii speciale de sărbători şi s-a bucurat de o vacanţăîn România şi în Austria, Mihaela s-a reîntors la Monaco, unde îşi finiseazăurmătoarea carte pe care vrea să o lanseze.

Chiar dacă mama lui numai realizează, în fiecare săptămână, o emisiune la televizor, Ayan, fiul învârstă de 5 ani al Mihaelei Rădulescu şi al lui Elan Schwartzenberg, spune căvedeta prezintă un fel de desene animate în care personajele sunt însă oameniadevăraţi. Întrebată dacă Ayan o urmăreşte atunci când apare pe „sticlă”,vedeta ne-a răspuns: „Ayan m-ar vrea în direct numai pentru el, cum e şinormal, dar se uită cu plăcere la emisiunile mele şi e mândru să spună tuturorcă «mama lui face emisiuni, exact ca desenele animate, dar cu oameni!». Nurâdeţi, aşa le-a explicat prietenilor de vârsta lui, când l-au întrebat cu cese ocupă mama lui...”. Şi în 2010, Antena 1 a mizat tot pe Mihaela Rădulescupentru a atrage audienţa, şi a reuşit, fiind lider de piaţă în intervaleleorare când „diva” a apărut pe post. Tocmai de aceea probabil, Sorin Oancea,fost şef în cadrul trustului Intact şiactual manager al postului B1TV, i-a propus Mihaelei să realizeze nişte „deseneanimate” la televiziunea controlată de Bobby Păunescu. Conform informaţiilorobţinute, la sfârşitul lui 2010, de ziarul „Puterea”, vedeta ar urma să fiegazda unei emisiuni de weekend, care să-i permită să trăiască în continuare laMonaco, unde fiul ei merge la şcoală. Mihaela nu a negat oferta primită, ci aspus doar că „niciodată nu comentează propunerile profesionale”.

Ar putea lansa douăcărţi anul acesta

După ce a lansat celde-al doilea volum al său, intitulat „Nişte răspunsuri”, Mihaela Rădulescu sepregăteşte să scoată pe piaţă o nouă carte. Ba mai mult, vedeta cu veleităţi descriitoare a declarat că lucrează la mai multe proiecte în paralel şi ar putealansa chiar două cărţi în 2011. Una dintre ele va purta numele „Femeiînşelate”, a spus Mihaela în urmă cu câteva luni. Cât despre cele publicatedeja, prezentatoarea tv ne-a declarat că încearcă să le lanseze şi în alteţări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image