2017-01-23 20:49


Cum petrec vedetele de la Acasă TV de “Sfântul Ion”

 |  17:15
Cum petrec vedetele de la Acasă TV de “Sfântul Ion”

“Sfântul Ion” este o zi importantă pentru vedetele AcasăTV care îşi serbează onomastică aşa că toţi şi-au propus să îi aibă pecei dragi alături.

Aflată încă în vacanţă, actriţa Ioana Ginghina, interpretaFatimei dinIubire şi onoare”, are motiv dublu de petrecere,fiica ei, Ruxandră Ioana, îşi serbează şi ea ziua onomastică. Dacă desprecadoul ei nu ştie, încă nimic, Ioana are deja pregătit darul pentru cea mică.“I-am luat Ruxandrei o pisică pe care şi-o dorea foarte mult. Nu este una realăci de una de jucărie care toarce, miaună, scoate tot felul de sunete şi dupăcare Ruxandră este înnebunită. Îmi place foarte mult să-mi petrec ziua numeluialături de prieteni dragi aşa că vom merge cu verii mei, care au un băieţel, laun loc de joacă pentru copii unde noi vom ciocni un pahar de vin fiert iar ceimici se vor distra”

Mare maestru în arta gătitului, Ioan Isaiu îşi cheamă, de SfântulIon, prietenii la un grătar delicios. ”Am o tradiţie, de Sfântul Ion ne adunămla mine acasă, la un grătar îngheţat, cum îmi place mie să zic, cu carnemarinata, preparată de mine cu câteva zile înainte. Mai mult de atât nu o săgătesc pentru că am norocul să fie soacra în vizită şi s-a ocupat ea de tot”,spune zâmbind Ioan.

Prezentatoarea “Povestirilor adevărate” Ioana Maria Moldovan îşiserbează ziua onomastică prin muncă, alături de colegi. Seara însă esterezervată prietenilor şi…cadourilor. ”La fel ca-n fiecare an, sărbătorescSfântul Ion prin munca şi distracţie. Ziua onomastică începe în redacţiealături de colegi, cu o prăjitură, un pahar de suc, căci suntem în timpulserviciului, apoi continuă în studioul Povestirilor, unde voi avea o invitatăcare poartă şi ea numele sfânt, Ionela Prodan. Seara se va încheia, acasă,alături de câţiva prieteni apropiaţi. Vom asculta muzică, vom mânca tot felulde bunătăţi, unele gătite chiar de mine, şi, cu siguranţă, vom juca mima”,povesteşte Ioana. Cât despre cadouri... ”Eu merg pe principiul orice cadou e bine primit. Sunt convinsă că ceiapropiaţi îmi vor face surprize plăcute, doar îi cunosc”.

„Sfântul Ion” este o zi care se serbează în familie şi decătre Ioana Picos, interpreta Azizei din “Iubire şi onoare”:Mă sună foarte mulţi prieteni de la Brăila, de la Bucureşti, dinstrăinătate. Îmi voi petrece ziua la facultate, dar în week-end merg laPredeal, în familie, cu mama, cu iubitul meu, fac cinste la munte”. Şi dacă totajunge la Predeal, Ioana nu se va urca pe schiuri, aşa cum era de aşteptat, ciîşi va petrece ziua în…jacuzzi. “Îmi place să stau în piscină şi să mă uit cumse dau oamenii cu schiurile, ador să stau în jacuzzi”, mărturiseşte actriţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image