2017-01-18 10:26

MONDEN


Cum se împart actorii din „Pariu cu viaţa” între filmări şi Bacalaureat

 |  12:56
Cum se împart actorii din „Pariu cu viaţa” între filmări şi Bacalaureat

“Pariu cu viaţa”  se întoarce la PRO TV cu sezonul 2 din 6 februarie, de la 20.30, iar tinerii din LaLa Band se împart cu brio între platourile de filmare şi febra care i-a cuprins în aşteptarea examenului de Bacalaureat.

Alina Eremia, se pregăteşte intensiv pentru bacalaureat chiar şi în orice moment liber de filmare. Îşi ia cărţile pe platourile de la Pariu cu viaţa, ajunge cu materia la zi cu ajutorul profesorilor, a colegelor de clasă, şi cel mai frică îi este de proba la limba şi literatura română dar este încrezătoare că totul va ieşi foarte bine: “În viaţă, cel mai important este să te şii de şcoală. Este secretul succesului în absolut orice iniţiativă ai aborda”, spune Alina.

Rapha Tudor s-a mutat recent la Colegiul de Arte Dinu Lipatti şi s-a alăturat astfel mai multor colegi din LaLa Band: “Sunt coleg de clasă cu Mihai şi Levent dar mai sunt la alte clase Bubu, Gloria, Cristina şi Monica”. Rapha este bucuros că nu va da Bac-ul la matematică şi îşi doreşte să îşi împlinească visul după examene, să intre la UNATC.

Colegul lui de liceu, Bubu Cernea recunoaşte că are mari emoţii în aşteptarea bac-ului şi şi-a ales ca probă opţionala geografia: “Deja cunosc o mare parte din geografia României. Cel mai frică îmi este de Istorie pentru că trebuie să aprofundezi, să citeşti sinteze ale istoricilor, foarte curând voi începe şi meditaţiile”.

Vlad Gherman a vrut să facă medicina

Vlad Gherman, elev la Şcoala Centrală din Bucureşti este pasionat de matematică şi biologie, câteva din materiile pe care le va susţine la Bacalaureat: “Înainte de a ma îndrăgosti de actorie, vroiam să mă fac doctor aşa ca am ales ca materie opţională biologia. Încă nu mi-a dispărut această idee cu medicina”. Pornind de la vorba bunicului său, “Timpul este stofa din care ne croim viaţa”, Vlad are în plan foarte multe lucruri şi vrea să îmbine cât de bine poate atât filmarile de la “Pariu cu viaţa” şi orele de studiu pentru Bacalaureat şi intrarea la facultate.

Ca şi ceilalţi colegi ai ei, Gloria Melu este şi ea foarte recunoscatoare profesorilor de la Colegiul de Arte Dinu Lipatti care sunt înţelegatori şi îi ajută pe tinerii artişti să se împartă între filmări şi studiu şi să se pregătească pentru bacalaureat: “Am mare noroc cu profesorii, cu colegii mei care îmi dau lecţiile pe care le-am pierdut, iau câte o materie în fiecare zi cu mine la Buftea şi profit de orice pauză ca să mai citesc pentru şcoală”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Pariu_cu_viata, examene, bacalaureat, filmari, BufteaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ELENA
29 Iun 2012

Buna daca va tineti de carte si de scoala nu ave ti cum sa picati la exame n pt ca voi sunteti niste actori destepti, frumosi si talentati,si toti va plac asa ca noi toti v-am tinut pumni ca sa luati note marii pa pwp si va u rez succes in vitor. Dupa ce termin liceu vreau sa dau si eu probe pt actor ie sper sa le iauu si sa fac si eu facultatea..... :*:*:*o3 paa

Adauga un comentariu

Random image