2018-10-20 04:04


Cum se menţine frumoasă Simona Pătruleasa

 |  21:00
Cum se menţine frumoasă Simona Pătruleasa

În curând va împlini 37 de ani, dar nici că i-ai da mai mult de 20. De fapt, Simona Pătruleasa chiar mărturiseşte că are spiritul unei tinere de 20 de ani şi că i se spune foarte des că, în realitate, pare mult mai tânără decât la televizor sau în fotografii. Bruneta de la pupitrul Ştirilor Kanal D nu are acasă colecţie de creme scumpe şi poţiuni miraculoase antiîmbătrânire, aşa cum ar putea crede o femeie care o invidiază pentru frumuseţea ei, şi apelează în schimb la terapii naturiste.

În urmă cu aproape două luni, Simona Pătruleasa a devenit mămica lui Ingrid, o fetiţă care a fost îndelung aşteptată de părinţii ei şi tocmai de aceea le-a adus o bucurie imensă atunci când a apărut în viaţa lor. Atât de fericită este vedeta de la Kanal D atunci când îşi priveşte puiul, încât nici că-i mai pasă de altceva. În primele trei săptămâni, mama şi fiica au fost nedezlipite, Simona mărturisind că abia putea pleca de lângă Ingrid câteva minute pentru a mânca. Între timp a renunţat şi la pictură, şi la pian de dragul celei mici, pentru a-i putea aloca mai mult timp. De când este mămică, nici timp pentru saloanele de înfrumuseţare sau sălile de sport nu mai are ca pe vremuri, însă nici că regretă acest lucru. „Acum, Ingrid Maria Lucia este cea răsfăţată!”, ne-a spus Simona. „Momentan, nu am voie să fac sport, însă mai lucrez braţele cu ajutorul unor gantere şi încerc să-mi fac timp pentru masaj. În rest, încerc să mănânc foarte sănătos. Nu ţin nici o cură de slăbire, însă evit dulciurile şi făinoasele, iar meniul în fiecare zi e compus din legume şi fructe proaspete, peşte şi carne la grătar”, ne-a spus Pătruleasa. Nu este o clientă fidelă a saloanelor de înfrumuseţare şi nici nu alocă averi pentru cosmetice de ultimă generaţie, cu praf de aur, diamante sau caviar, ci merge la Plafar atunci când are nevoie de ceva. „Nu fac nici un tratament pentru faţă şi am o singură cremă naturală pentru zi şi pentru noapte, cumpărată dintr-un Plafar”, ne-a declarat Simona.

Îşi tratează părul cu ou şi ulei de ricin

Pătruleasa este adepta terapiilor naturiste, preferând să-şi prepare singură multe dintre tratamentele pentru păr sau piele, ca şi colega ei, Gabriela Cristea. Bruneta este adesea complimentată pentru părul des şi strălucitor pe care îl are şi multă lume are impresia că îl tratează cu produse scumpe, la saloane de fiţe, însă adevărul este altul. „Un tratament excelent pentru păr este o mască preparată din ulei de ricin şi gălbenuş de ou care se ţine pe păr jumătate de oră. Mama îmi făcea destul de des această mască, iar pentru faţă, în locul cremelor obişnuite, îmi pregătea un gomaj din zaţ de cafea şi mălai care se masează uşor pe piele, atât pe faţă, cât şi pe corp, şi are rolul de a îndepărta celulele moarte şi de a lăsa pielea fină şi foarte curată”, ne-a mărturisit vedeta Kanal D.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-27

TAGURI: Simona Patruleasa, frumoasa, mentine
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...