2016-12-04 16:31

MONDEN


Cum se relaxează Dana Nălbaru

 |  14:38
Cum se relaxează Dana Nălbaru

După o perioadă îndelungată în care a ignorat mişcarea şi exerciţiile fizice, cântăreaţa Dana Nălbaru s-a decis să meargă la sala de sport. Interpreta mărturiseşte că sportul o relaxează şi, totodată, o umple de energie.

"Am reluat antrenamentele la sală şi mă simt minunat. La început am crezut că n-o să rezist pentru că a trecut mult timp de când n-am mai făcut mişcare dar azi, pe bandă, în timp ce alergam, am descoperit că, deşi eram foarte obosită după antrenamentul de dinainte şi atâta fugă, după atâtea zile de efort susţinut, mă simt foarte bine. Efortul îmi făcea bine. Şi aş mai fi alergat vreo douăzeci de minute însă ultima parte a antrenamentului m-a făcut să renunţ. Îmi făcusem deja programul de bandă. Ultima parte e mereu cea mai frumoasă. Stretching-ul mă relaxează maxim şi mă face să simt că pot muta munţii în orele de după. Nu ştiu de ce am lăsat atâta timp să treacă fără să fac sport", a scris Dana Nălbaru pe blogul personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-02

TAGURI: Dana_Nalbaru, sport, exerciţii, relaxare, StretchingComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Învaţă despre psihologia sportului de la specialişti Pe 10 şi 11 decembrie, la ASE Bucureşti, are loc cursul de iniţiere şi instruire în psihologia... 21 Noi 2016 | (0)
Anchetă la o şcoală. Profesorul de sport, acuzat că poartă discuţii cu tentă sexuală cu elevele Inspectoratul Şcolar Judeţean a demarat o anchetă la Şcoala Gimnazială “Iorgu Radu” din... 25 Noi 2016 | (1)