2017-01-21 04:13

MONDEN


Cum va petrece Adelina noaptea de Revelion

 |  21:00
Cum va petrece Adelina noaptea de Revelion

Realizatoarea emisiunii D-Paparazzi” de la Kanal D, Adelina Pestriţu, a avut parte de schimbări majore în viaţa sentimentală, în anul 2011. Cu toate astea, frumoasa brunetă nu regretă nimic. Adelina ne-a mărturisit cum îşi va petrece Sărbătorile de iarnă, dar şi ce planuri are pentru 2012.

Adelina, ce i-ai cerut anul acesta lui Moş Crăciun?

Aş avea o listă atât de lungă cu daruri pe care mi le doresc în acest an, dar o să fiu realistă şi o să-l înţeleg pe Moş Crăciun dacă sacul lui nu va fi într-atât de încăpător pentru tot ceea ce-mi doresc. Linişte, sănătate şi putere de muncă şi puţină dragoste e perfect.

Unde vei petrece Sărbătorile de iarnă?

Deocamdată nu ştiu exact. De Crăciun voi fi probabil alături de familie, la Câmpulung, iar de Revelion alături de câţiva prieteni la munte. Aşa arată planul meu, însă s-ar putea să fie dat peste cap şi de câteva evenimente pe care le-am primit în perioada aceea, dar nu m-am hotărât încă ce voi face.

Te vom vedea jucând într-o telenovelă?

Au fost propuneri şi de genul acesta. Unele s-au concretizat, altele nu. Cu siguranţă că voi accepta orice provocare, pentru că îmi place să învăţ lucruri noi şi îmi place să fiu în fel şi fel de ipostaze profesionale.

“A fost cel mai bun an”

Ce vrei să realizezi anul care vine?

Mi-am propus multe ţinte pentru anul ce vine, sper să le ating aşa cum îmi doresc. Nu pot să vi le spun din superstiţie, vă las să le descoperiţi pe parcurs. Niciodată nu am aruncat ştafeta foarte departe, am fost realistă şi am încercat să construiesc ceva cu paşi mici şi siguri.

Ai un iubit?

În viaţa mea există foarte mulţi oameni, foarte mulţi prieteni dragi cu care îmi petrec timpul liber. Un suflet pereche nu există şi nici nu îmi doresc în acest moment, pentru că toată atenţia îmi este îndreptată spre latura profesională a vieţii mele.

Spuneai, la un moment dat, că vrei să adopţi un copil...

Cu siguranţă îmi voi îndeplini această dorinţă. În momentul în care voi fi pregătită. Nu e o joacă de copil, e o responsabilitate foarte mare.

Când priveşti înapoi, cum a fost anul 2011 pentru tine?

A fost cel mai bun an din viaţa mea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-10

TAGURI: Adelina Pestritu, Revelion, petrece, Mos Craciun, copilComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image