2017-01-22 12:17

MONDEN


Cuma reuşit Cabral să schimbe imaginea românilor

 |  13:08
Cuma reuşit Cabral să schimbe imaginea românilor

Campania pe care a dus-o Cabral împotriva discriminărilor românilor pe internet a dat roade: acum nu mai suntem proşti, ţigani sau hoţi. Suntem inteligenţi!

"Hai că mai avem şi motive de bucurie... toată lumea s-a entuziasmat şi aşa am pus toţi umărul alături de campania pentru o schimbare mişto: la căutarile din google, romanii sunt deştepţi. Acum cei entuziaşti se bat pe umăr şi se felicită, cei pesimişti spun acru Bine, bine, şi dacă apare aşa în google ce mare nebunie? S-a schimbat cu ceva viaţa din România, s-au schimbat românii? Celor entuziaşti mă alătur şi eu. Cât despre ce spun pesimiştii... poate fi adevărat sau poate fi mai puţin adevărat, depinde de ce te interesează.

Eu cred că oamenii sunt mai buni, sau devin mai buni, prin exerciţiu. Dacă la un pas relativ simplu (cu toate că vorbim de o mobilizare de masă, care nu e simplu de făcut) treburile au mers bine, sunt sanşe ca o parte bună dintre cei care s-au implicat să continue să (încerce, măcar, să) schimbe în bine ce se întâmplă în ţara asta frumoasă. Şi vor continua să schimbe cu chestii mici, poate chiar neînsemnate, dar sunt şanse bune ca apoi să facă gesturi din ce în ce mai mari. E o treabă de responsabilizare şi asumare, eu aşa o vad. Şi privind aşa problema... o văd ca pe un real succes, cu reale şanse de a schimba atitudinea românului faţa de el şi faţă de ţara lui", a postat Cabral pe blogul său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-04

TAGURI: Cabral, internet, romani, discriminare, entuziastiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image