2018-11-21 04:32


Cuplu de senzaţie! Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu, protagoniştii telenovelei „Îngeri pierduţi“!

 |  16:35
Cuplu de senzaţie! Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu, protagoniştii telenovelei „Îngeri pierduţi“!
Livia Lixandru

Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu sunt protagoniştii telenovelei „Îngeri pierduţi”, noua producţie românească ce va avea premiera în această toamnă la Acasă TV, al cărei subiect este inspirat din campania PRO TV „Tu ştii ce mai face copilul tău?”, câştigătoare a Premiului Emmy. Diana Dumitrescu joacă rolul unei tinere mame, Cristina, care se întoarce de la muncă din străinătate să îl recupereze pe Luca (Timur Vultureanu), copilul pe care l-a abandonat în urmă cu câţiva ani din dorinţa de a-i oferi o viaţă mai bună. Primele secvenţe pe care Diana le-a filmat cu Timur au fost cele mai emoţionante şi cel mai greu de jucat.

„Una din primele secvenţe filmate pentru telenovela «Îngeri pierduţi» este cea a revederii dintre Cristina şi Luca. O secvenţă foarte grea. A fost foarte dificil să intru în pielea Cristinei, din cauza faptului că eu nu am copii. Am stat foarte mult de vorbă cu regizorii şi colegele mele de platou care au copii şi care au încercat să îmi explice sentimentul. M-am străduit să redau cât de bine am putut la momentul respectiv, ceea ce credeam eu că înseamnă să fii respins de propriul copil. Acum, după luni întregi de filmat, m-am ataşat mult de Timur şi dacă ar fi să filmăm din nou, cred că aş reacţiona altfel, aş face altfel... De asemenea, acum îmi imaginez ca am făcut-o şi eu pe mama să sufere în momentele în care ne certăm sau nu îi ascultăm sfaturile. Sunt sigură că nu este uşor pentru nici o mamă să treacă prin astfel de situaţii. Cât de bine mi-a ieşit secvenţa, las la aprecierea telespectatorilor”, povesteşte Diana.

Nu vrea să se implice într-o relaţie

Totodată, destinul îi aduce în cale posibilitatea unei noi poveşti de dragoste, însă Cristina ezită să intre într-o relaţie cu Alex (Ioan Isaiu): „Cea mai mare dorinţă a personajului meu este să recâştige dragostea fiului ei şi îşi canalizează toată energia în această direcţie. De frică să nu-şi piardă copilul preferă să nu se implice într-o relaţie şi, automat, viaţa ei amoroasă trece în plan secund”, adaugă Diana. Ioan Isaiu, protagonistul telenovelei, îl interpreteaza pe Alex, un consilier financiar din Târgovişte cu afaceri în Bucureşti, care se îndrăgosteşte de Cristina: „Este povestea de dragoste a unui om matur, căruia i se dă şansa să iubească din nou, după ce într-un trecut nu foarte îndepărtat a pierdut o mare iubire. Viaţa îi oferă un om deosebit, pe care îl primeşte în viaţa lui, cu toate că trece printr-o dilemă existenţială, pentru ca îşi împarte trăirile între dragoste şi recunoştinţă faţă de femeia care l-a ajutat la un moment dat, dar care se dovedeşte că şi-l doreşte lângă ea doar din orgoliu. Este un rol rupt din viaţă, personajul meu având şi slăbiciuni, care uneori primează, dar şi calităţi, care îl fac să fie îndrăgit”, spune Ioan Isaiu. Diana Dumitrescu (Cristina), Ioan Isaiu (Alex) şi Timur Vultureanu (Luca) luptă pentru iubire şi visează la o familie ideală în noua producţie românească „Îngeri pierduţi”, pe care Acasă TV o va difuza din această toamnă, o telenovelă care promite poveşti de dragoste emoţionante, condimentate cu dramă, suspans, intrigi, dar şi situaţii pline de umor care vor destinde şi amuză telespectatorii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-08

Mai multe imagini:
Cuplu de senzaţie! Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu, protagoniştii telenovelei „Îngeri pierduţi“!
zoom

TAGURI: Diana, dumitrescu, ioan, isaiu, protagonisti, telenovela, romaneasca, ingeri pierduti, acasa tv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DARIUS
30 Sep 2016

Mai vreau serialu îngeri pierduți pentru că mia plăcut foarte mult
Random imageUltimele stiri


loading...