2017-01-24 09:11


Dacă Irinel o va primi pe Monica la Izvorani, Ion Columbeanu nu va mai călca pe acolo. “Nu există pe Pământ fiinţă satanică, malefică şi demenţială ca Monica!”

 |  18:23
Dacă Irinel o va primi pe Monica la Izvorani, Ion Columbeanu nu va mai călca pe acolo. “Nu există pe Pământ fiinţă satanică, malefică şi demenţială ca Monica!”

Pe 2 mai, la Judecătoria Buftea, a avut loc o nouă înfăţişare înprocesul de divorţ dintre Irinel şi Monica Columbeanu. Milionarul de laIzvorani a declarat că nu-şi doreşte decât să divorţeze cât mai repede deMonica, fără a fi de acord că aceasta să-i poarte numele după ce-şi vor separadestinele. Totodată, Irinel a făcut o declaraţie şocantă potrivit căreia ar fidispus să o primească pe Monica la Izvorani, dacă Irina, fiica lor, şi-ar doriacest lucru. Uimit de decizia fiului său, Ion Columbeanu ne-a declarat că el nuva mai calcă în casa acestuia dacă acolo se va muta Monica, precizând că nuvrea să mai dea niciodată ochii cu viitoarea fostă noră despre care spune căeste “malefică, demonică şi satanică, cea mai mai rea şi plină de venin fiinţăde pe Pământ”.

Până nu demult, între Monica Columbeanu şi socrul său exista o relaţiede înţelegere şi respect reciproc, însă situaţia s-a deteriorat în momentul încare Ion Columbeanu a simţit ca pe soţia fiului său nu o interesează decâtbanii. Chiar în luna decembrie a anului trecut, Monica a declarat că seîntoarce din America special pentru ziua de naştere a socrului său, “un omspecial, din moment ce este născut în ziua de Crăciun”. La rândul său, şi IonColumbeanu i-a luat apărarea în repetate rânduri, mai ales în urma acuzaţiilorde infidelitate lansate asupra Monicăi, de-a lungul timpului, însă în ultimeleluni, situaţia s-a schimbat la 180 de grade. “Domnul Ion Columbeanu este unmentor pentru mine, respect foarte mult tot ceea ce reprezintă el şi primapersoană pe care am sunat-o atunci când am venit în ţară a fost socrul meu,pentru că este foarte important pentru mine tot ceea ce spune el!”, declaraMonica în noiembrie 2010. Iată că, în mai 2011, au ajuns la polul opus şisentimentele Monicăi, dar mai ales ale socrului. Ieri, la Judecătoria Buftea, după înfăţişarea de divorţ, Irinel a declaratcă ar fi de acord să o primească pe Monica la Izvorani, să “îndure acest chin”,dacă fiica lui i-ar cere acest lucru. La auzul acestor vorbe, Ion Columbeanus-a făcut foc şi pară de supărare şi ne-a declarat în exclusivitate că nu vaexista niciodată o împăcare între el şi fosta viitoare noră: “Sub nici o formănu voi mai călca pe la Izvorani dacă Monica s-ar muta acolo. Este exclusă oricevizită de-a mea acasă la fiul meu, în aceste condiţii. Eu nu am de gând să dauochii cu fiinţe malefice, satanice, demonice şi demenţiale! Nu există pe Pământo fiinţă mai satanică, mai rea şi mai plină de venin ca Monica şi nici nu vamai exista vreodată cineva ca ea! I-am dat lecţii de viaţă, am ajutat-o foartemult, am fost de partea ei, însă ea a înnebunit când s-a văzut bogată, banii auschimbat-o foarte mult în rău, au transformat-o într-un demon. În loc să-i pupetălpile fiului meu, să-i spele picioarele şi seara, şi dimineaţa şi să i lepupe, şi mie să-mi sărute mâinile pentru tot ce am făcut pentru ea, pentrubinele pe care i l-am oferit şi i l-am dorit în viaţă, ea a înnebunit. Nu ointeresează decât banii şi se foloseşte de toate mijloacele pentru a-i obţine!”.

Monica vrea numele, Irinel nicinu se gândeşte să i-l lase

Una dintre cerinţele Monicăi la finalul căsniciei cu Irinel Columbeanueste păstrarea numelui acestuia, însă milionarul nici nu se gândeşte să-ipermită acest lucru. “Nu mai vreau ca Monica să folosească numelede Columbeanu după divorţ. Aştept ca procesul să se termine", a spusIrinel Columbeanu la ieşirea de la Judecătoria Buftea, în timp ce Monica arefuzat să facă vreo declaraţie. Avocaţii Monicăi Columbeanu au recuzat instanţape motiv că judecătoarea de caz, Roxana Petcu, este cea care i-a încredinţatiniţial copilul lui Irinel. Din această cauză, avocaţii doamnei Columbeanu auconsiderat că judecătoarea nu mai poate susţine un proces obiectiv. Irinelspune că nu este de acord ca procesul să se judece la Bucureşti pentru căMonica şi armata ei de avocaţi intenţionează acest lucru tocmai pentru că înCapitală au relaţii şi rude, iar în Buftea, nu.

Irina: “Vreau să stau cu tati!”

Vineridimineaţă, Irina Columbeanu a fost audiată la Judecătoria Buftea, iar fetiţa de4 ani a declarat că vrea să stea cu tatăl ei şi a dat de înţeles că nu s-a obişnuitîn apartamentul în care locuieşte acum cu mama ei. Timp de o oră şi jumătate,Irina s-a jucat împreună cu părinţii ei, iar o grefieră a consemnat întreguldialog purtat de cei trei, precum şi întrebările venite din partea judecătorilor.La plecarea de la judecătorie, după ce Monica a urcat-o pe bancheta din spate amaşinii sale, Irina l-a întrebat pe Irinel : ”Tati, tu nu vii cu noi, nu teurci în maşină?”, iar acesta, cu zâmbetul pe buze, i-a replicat: “Cum să nu,dacă se poate?”. După ce a primit acceptul Monicăi, Irinel s-a înghesuit pebancheta din spate alături de Irina, fetiţa radiind de bucurie că are alăturiambii părinţi, chiar şi pentru scurt timp.

Motivele pentru care Monica doreşte recuzareajudecătorului:

1."La data de 28.04, judecătorul Roxana Petcu, preşedintele JudecătorieiBuftea, a realizat procedura de ascultare a minorului Irina Columbeanu înprezenţa părinţilor. Întrebările puse de judecător au fost întrebări în care is-a sugerat răspunsul pe care micuţa ar fi trebuit să îl dea, iar aceastacreează temerea şi suspiciunea unei lipse a imparţialităţii instanţei, dar şiconvingerea şi dovada faptului că judecătorul şi-a spus deja părerea cu privirela soluţia pe care o va pronunţa în legătură cu încredinţarea minorei."

2. AvocaţiiMonicăi au mai adus ca argumente tocmai întrebările adresate micuţei IrinaColumbeanu. Judecătorul a întrebat-o: "Nu e aşa că îţi place să stai cutati?", sugerându-i astfel răspunsul.Minora i-a cerut judecătorului: "Vreau să patinez pe hol", la carejudecătorul a răspuns "Da, hai, ia-l pe tati de mână şi să mergem".

3. Minoral-a întrebat pe tatăl ei: "Vreau să ştiu şi eu de ce m-ai păcălit căbunica e bolnavă şi de asta nu vine la vilă?", iar Irinel nu a zis nimic.Irina l-a mai întrebat: "Dar pe mama de ce o ţineai la poartă şi nu o lăsaisă vină să mă vadă? Tu nu ştiai că mama a devenit mult mai puternică?”. Iri iara tăcut.

4. Întimpul ascultării minorului prin simularea unui joc, Irina a desenat. Judecătoruli-a zis Irinei: "Hai să i le dăm lui tati".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-06-12

Mai multe imagini:
Dacă Irinel o va primi pe Monica la Izvorani, Ion Columbeanu nu va mai călca pe acolo. “Nu există pe Pământ fiinţă satanică, malefică şi demenţială ca Monica!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image