2016-12-06 12:26

MONDEN


Dan Capatos: ‚’’I-am spus soţiei mele să-l dea pe cel mic la Medicină, dacă ajung prea târziu acasă!’’

 |  16:46
Dan Capatos: ‚’’I-am spus soţiei mele să-l dea pe cel mic la Medicină, dacă ajung prea târziu acasă!’’

Dan Capatos a devenit pe 11 februarie tatălunui băieţel. Vedeta Antena 1 este înnebunită după timpul petrecut cu cel micşi încearcă să profite la maximum de fiecare clipă liberă. Având o emisiunezilnică, Dan petrece o parte a zilei departe de băieţelul său Andrei, iarsăptămâna trecută a avut un motiv în plus să lipsească de acasă, sprenemulţumirea sa: a trebuit să filmeze un promo la Antena 1.

Prezentatorul emisiunii „Un show păcătos”este implicat în campania pe care Antena 1 le-o pregăteşte telespectatorilor înacest sezon: ”Ai primăvara la maxim” şi a filmat la sfârşitul săptămâniitrecute un spot pentru 1 Martie alături de colegii săi Simona Gherghe şi Răzvanşi Dani. Cu gândul la băieţelul său, Dan şi-a păstrat umorul şi le-a mărturisitcolegilor că i-a spus soţiei sale, Monica, să-l dea pe cel mic la Medicină,dacă va ajunge prea târziu acasă.

Curioşi să ştie cui seamănă băieţelul, SimonaGherghe şi Răzvan Simion i-au cerut lui Dan să le arate poze cu Andrei. După ceau văzut fotografiile pe telefonul mobil colegii lui Dan au ajuns la concluziacă nu pot spune dacă seamănă cu Dan sau cu soţia sa, dar pot spune sigur căeste băieţel, Simona fiind de părere că sunt mulţi copii despre care, sugarifiind, nu îţi poţi da seama dacă sunt fetiţe sau băieţei după trăsăturilefeţei.

După ce a lipsit de lângă soţia sa şi deValentine’S Day, Dan nu va fi acasă nicide Mărţişor.Prezentatorul Antenei 1 se va afla laCluj, alături de telespectatorii Antena 1, unde va încerca, împreună cuaceştia, să formeze cel mai lung şnur de mărţişor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image