2016-12-03 21:48

MONDEN


Dan Cruceru, confundat cu un student

 |  12:18
Dan Cruceru, confundat cu un student

Dan Cruceru este complimentat de către cei cu care intră în contact. Zilele trecute, prezentatorul Acasa TV a fost întrebat de către un casier de la film dacă mai este student, pentru a beneficia de reducere.

Acesta a povestit întâmplarea pe blogul său. "Mă duc la coadă la bilete, spun numele filmului şi dau să plătesc. Casierul mă întreaba: “Legitimaţie de student aveţi?” Hopa! Rămân mut. Stau câteva secunde bune până să-mi revin. Omul se uită la mine mirat, aşteptând un răspuns. Zic: “Nu, dar… par a mai avea vârsta de student?”. El la mine: 'Da!”, a scris Cruceru. Acesta a continuat: "Plătesc, iau biletele şi mă întorc la soaţă plin de aroganţă: “Auzi, dragă, cică par foarte tânăr!".

Dan Cruceru a încheiat: "Chiar aşa par? Ţin să precizez să am 30 de ani, am terminat două facultăţi şi am făcut şi un master. Deci am cam trecut de ceva vreme de vârsta... studenţiei".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18

TAGURI: Dan Cruceru, confundat, student, film, bileteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Klaus Iohannis, întâlnire la cafenea cu studenţii din Iaşi Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, marţi, la o cafenea din Iaşi cu liderii studenţilor... 23 Noi 2016 | (4)
Bucureşti. Burse din partea municipalităţii pentru studenţii care îngrijesc vârstnici şi meditează elevi Municipalitatea va acorda burse de studiu şi vouchere pentru achitarea chiriei tuturor... 15 Noi 2016 | (0)