2016-10-25 08:22

MONDEN


Dan Cruceru, dependent de tehnologie

 |  15:33
Dan Cruceru, dependent de tehnologie

Prezentatorul „Poveştirilor Adevărate“ Dan Cruceru este pasionat de tehnologie, astfel că zi de zi este la curent cu noutăţile din domeniu. El  şi soţia sa au două laptopuri şi o tabletă, cu ajutorul cărora sunt mereu conectaţi la tot ce e nou. „Mi se pare că nu mă mişc suficient de repede, că nu sunt suficient de bine «conectat», că nu pot răspunde suficient de repede comentariilor de pe blog sau de pe Facebook. Mă întreb ce făceam dacă mai eram şi pe Twitter sau pe alte reţele de socializare“, a spus Dan Cruceru pe blogul său. „Adevărul este că trăim în epoca tehnologiei, că petrecem tot mai mult timp «online», că viaţa noastră s-a mutat uşor, uşor pe internet, că dăm mai multe like-uri decât «Bună dimineaţa!»“, a punctat el. Dan Cruceru s-a decis să împărtăşească momente din viaţă cu internauţii pe , în urmă cu scurt timp. În primul său post, Dan a explicat motivaţia care a stat la baza deciziei de a intra în blogosferă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: Dan Cruceru, dependent, tehnologie, noutati, domeniuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

O casă din Pompeii, reconstruită folosind tehnologia 3D Oamenii de știință au folosit tehnologia 3D pentru a reconstrui, în format digital, o casă ce... 10 Oct 2016 | (0)
Biserica se modernizează: CĂDELNIȚE ELECTRONICE și CLOPOTE activate de pe MOBIL Preoții și angajații bisericilor din România ar putea avea parte, în viitor, de un ajutor... 07 Oct 2016 | (1)