2017-01-23 18:59


Dan Cruceru nu mai suportă cerşetorii

 |  15:15
Dan Cruceru nu mai suportă cerşetorii

Prezentatorul TV Dan Cruceru e revoltat de faptul că în România au ajuns să cerşească nu doar oamenii săraci, ci şi cei care nu par să ducă lipsă de mijloace materiale. El a povestit pe personal o întâmplare prin care a trecut recent cu un bărbat care i-a cerut bani pe stradă.

"Un om în toată firea, pe la vreo 45 de ani, s-a apropiat de mine cu o întrebare. Era un timp absolut sănătos şi apt de muncă. Chiar şi decent îmbrăcat. 'Nu te supăra, ai 5.000? Vreau să-mi iau şi eu o cafea!' Fraţilor! Chiar în halul ăsta am ajuns?! Nu mai suport! Cum poţi tu, om în toată firea, sănătos, bun de muncă, să ceri bani la colţul străzii ca ultimul cerşetor?!

Chiar mi s-a părut revoltătoare situaţia. Încep să cred că, în România, aproape toată lumea s-a apucat de cerşit. Până acum, erau cerşetorii clasici. Mulţi şi ăia. Mai nou, însă, oameni, care par absolut decenţi, întind mâna în stânga şi-n drepta", a scris prezentatorul Poveştirilor de Acasă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-17

TAGURI: Dan Cruceru, cersetori, prezentator, Acasa tvComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIHAI
18 Dec 2011

Autentic: la colţ de stradă, 3 hămălăi, să le dau 500, că au scăpat trenul, că bagajele-s în vagon, că-i aşteaptă acasă copilaşii etc. Bun, zic, haideţi cu mine, descărcaţi o maşină, durează 10 minute, aveţi banii şi plecaţi. Bărbaţii - fiecare peste 1,80 m - au dispărut instanteneu, ca farfuriile zburătoare.
Random image