2016-12-07 12:39

MONDEN


Dan Cruceru şi-a bătut soţia

 |  14:14
Dan Cruceru şi-a bătut soţia

Dan Cruceru a povestit pe blogul personal cum a bătut-o într-un meci de box, pe wii. Dan Cruceru a scris despre bătălia pe care o are cu partenera lui de viaţă atunci când cei doi se află în faţa calculatorului. Mai mult, prezentatorul a mai explicat că în realitate nu şi-ar lovi niciodată soţia, el fiind împotriva violenţei. «Recunosc: mi-am bătut soţia! Camtare! Am dat şi eu, dar a dat şi ea, dar eu sunt mai tare! Că-s mai îndemânatic, cu reacţie mai rapidă! Acum e cam supărată pe mine! Am bătut-o într-un meci de box, pe wii (pentru necunoscători, un joc) şi cred că "bătaia" la wii sau alte jocuri este singura formă de bătaie admisă în familie», a scris Dan Cruceru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: Dan Cruceru, batalie, sitie, meci, violentaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Iar ne facem de rușinea lumii: unul din trei români e de acord cu violul! Unul din trei români spun că violul este justificabil dacă victima a consumat alcool sau droguri... 02 Dec 2016 | (3)
Steaua e mai iubită peste hotare decât acasă La ultimul meci din campionat, Steaua a adunat doar 500 de spectatori pe Arena Naţională la... 05 Dec 2016 | (0)