2016-10-28 09:38

MONDEN


Dan Cruceru şi-a bătut soţia

 |  14:14
Dan Cruceru şi-a bătut soţia

Dan Cruceru a povestit pe blogul personal cum a bătut-o într-un meci de box, pe wii. Dan Cruceru a scris despre bătălia pe care o are cu partenera lui de viaţă atunci când cei doi se află în faţa calculatorului. Mai mult, prezentatorul a mai explicat că în realitate nu şi-ar lovi niciodată soţia, el fiind împotriva violenţei. «Recunosc: mi-am bătut soţia! Camtare! Am dat şi eu, dar a dat şi ea, dar eu sunt mai tare! Că-s mai îndemânatic, cu reacţie mai rapidă! Acum e cam supărată pe mine! Am bătut-o într-un meci de box, pe wii (pentru necunoscători, un joc) şi cred că "bătaia" la wii sau alte jocuri este singura formă de bătaie admisă în familie», a scris Dan Cruceru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: Dan Cruceru, batalie, sitie, meci, violentaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

ISIS, sub asediu. A început bătălia pentru Mosul Situat la 400 de kilometri nord de Bagdad, oraşul irakian Mosul a fost ocupat de ISIS (Statul... 17 Oct 2016 | (0)
CM 2018. Lotul naţionalei României pentru meciul cu Polonia Selecționerul naționalei României, Christoph Daum, a anunţat lotul lărgit pentru meciul cu... 23 Oct 2016 | (0)