2018-07-18 06:09


Dan Negru, atac subtil la adresa lui Cheloo

 |  18:06
Dan Negru, atac subtil la adresa lui Cheloo

Dan Bittman, Delia și Cheloo sunt cei care vor juriza cel de-al doilea sezon X Factor, iar audițiile deja au început. Cum primul sezon nu a fost unul reușit, audiențele fiind foarte mici, de data aceasta cu toții se așteapă ca emisiunea să „spargă gura târgului” cu membrul trupei Paraziţii, care deja a început să stârnească reacții în cadrul vedetelor noastre. Dan Negru este cel care l-a taxat pe Cheloo, în urma declarațiilor pe care acesta le-a făcut în cadrul emisiunii Simonei Gherghe.

„Am văzut zilele trecute, la televizor, momentul în care băiatul de la Paraziții declara că nu a văzut niciodată emisiunea Simonei Gherghe și că s-ar uita doar obligat la așa ceva… El, invitat fiind în emisiunea respectivă. Excelentă mișcarea de PR a echipei X Factor de a încerca să salveze show-ul oferindu-i  băiatului de la Paraziții rolul de «bad guy», un rol bine definit de format… Și îi recomand cu căldură prestația Simonei Gherghe, o profesionistă în lumea televizunii, pe care sunt convins că o urmărește adeseori, deși până mai ieri nu dădea bine să recunoască asta. Doar până mai ieri… Poate Bob Dylan avea dreptate cand spunea: «În ziua de azi poți să rămâi anti-sistem doar dacă ai dolari în buzunar, altfel sistemul te cumpără și te transformi într-un biet teribilist”, scrie Dan Negru pe blogul personal.

„Banii sunt cei care îți oferă libertatea de a alege”

Dan Negru își amintește o întâmplare ce a avut loc cu mulți ani în urmă, demonstrând astfel că banii sunt foarte importanți în viața oamenilor. „Mi-am amintit de o poveste de a lui Valeriu Lazarov pe care a împărtășit-o multora. Prin anii ’70, TVE și-l dorea invitat în programul de Revelion pe Frank Sinatra, făcându-i oferte financiare care au plecat de la 20.000 de dolari. Oferta a fost refuzată și atunci cei de la TVE au crescut cota finaciară, din pas în pas, ajungând la 45.000 de dolari. După câteva zile, stafful lui Sinatra a trimis o scrisoare prin care-i anunța pe cei de la TVE că Frank Sinatra tocmai a făcut o donație televizunii spaniole de 50.000 de dolari pentru programul de Revelion și că cere să fie lăsat să-și petreacă sărbătorile în liniște. Banii sunt cei care-ți oferă libertatea de a alege, să te uiți la ce vrei sau să faci ce vrei”, a încheiat acesta.

Și Bendeac a pus pariu pe Cheloo

„Consider că decizia și, evident, ideea în sine de a-l coopta pe Cheloo în juriul X Factor reprezintă cel mai promițător moment al acestei televiziuni de ceva ani încoace. E ceva ce vine într-un moment neașteptat. Fiindcă cei pentru care Cheloo reprezintă un punct de interes sunt genul de români care încă mai gândesc. Ei înșiși. Netulburați de mentalități învechite. Oameni care există și fără a avea nevoie de o dogmă sau de mineri care să le «curețe spațiul verde din fața Teatrului Național». Această invitație adresată lui Cheloo este mai mult decât un nou contract. Este, poate, un nou drum. Căci targetul lui Cheloo nu sunt cei care se pot uita de aproape trei săptămâni, noapte de noapte, cum Oana Zăvoranu prezintă în decurs de zeci și sute de ore fiecare hărțuită şi chitanţă şi probă şi număr de la pantofi al fiecărui prieten al martorului-cheie care a văzut un alt martor, dar nu cheie, ci Brează, care l-a bătut pe fratele unui cuscru al judecătorului, care este prieten cu procurorul mort la naștere”, a scris Bendeac pe contul de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-14

Mai multe imagini:
Dan Negru, atac subtil la adresa lui Cheloo
zoom
Dan Negru, atac subtil la adresa lui Cheloo
zoom

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EMYY
28 Aug 2012

"Excelentă mișcarea de PR a echipei X Factor de a încerca să salveze show-ul oferindu-i băiatului de la Paraziții rolul de «bad guy», un rol bine definit de format… "chiar e o miscare excelenta a PR-ului si chiar va salva shw-ull.Eu unu daca sezonul trecut nu as fi dat 2 bani pe acest talent show si nu m-am uitat deloc anu asta abea astept sa inceapa doar pt. Cheloo.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova