2017-01-21 08:30

MONDEN


Dan Negru: Busu’, singurul prezentator meteo validat de public

 |  14:21
Dan Negru: Busu’, singurul prezentator meteo validat de public

Realizatorul tv Dan Negru şi-a exprimat admiraţia faţă de prezentatorul meteo, de la Pro tv, FlorinBusuioc. Negru crede că Meteo lui Busu este unul din cele mai vizionate programe din piaţa de televiziune de la noi.

“Cred că Florin Busuioc e la ora asta singurul prezentator meteo validat de public. Îmi place Busu şi-mi place ideea de brand construit  în timp care acum dă roade financiare serioase. Meteo lui Busu e unul din cele mai vizonate programe din piaţa de televizune de la noi. Americanii au inventat buletinele meteo-spectacol şi manualul de televiziune, (inventat tot de ei) spune că meteo e rampa de pornire pentru un bun prime time. ProTV a pus în aplicare manualul prin 97-98 cu Geanina Corondan şi faimoasele ei buletine meteo spectacol”, a scris Dan Negru pe blogul personal.

Vremea de afară, marele aliat al lui Busu

“Lupta pentru tronsonul meteo e cruntă în lumea civilizată a televiziunii…Scandalul monden al anului trecut în Germania a fost probabilul viol în care a fost implicat Jörg Kachelmann, cel mai faimos prezentator meteo al nemţilor…Jorg are un salariu anual de 700 000 de euro! Filmele americane includ adeseori în scenariu prezentă vreunui buletin meteo , nume grele precum Angust Young, Ozzy, Robbin Williams sau Will Smith au prezentat buletine meteo pentru diferite canale de televizune americane…În Statele Unite când apar fenomene meteo extreme, audienţa posturilor de televiziune e dictată de buletinele meteo…Departamentele “Weather” sunt extrem de importante în organigrama marilor televiziuni, ele sunt poarta de deschidere spre un prime-time profitabil. Astăzi , vremea de afară e marele aliat a lui Busu, un brand construit în timp, cu grija şi după manualul inventat de americani…Mi-am dat seama de asta auzindu-o pe mama, la telefon într-o dimineaţă…”Ai grijă, a zis Busu că  o să fie frig, îmbracă-te…”, a mai adăugat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: Dan_Negru, Florin_Busuioc, meteo, prezentator, brand, validatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ROBERT
27 Feb 2012

Absolut de acord cu Dan Negru: Gianina a reusit ca prin buletinele sale meteo sa faca adevarate spectacole, mult gustate de public! Ajunsese ca sa fie o moda in a viziona la orele stabilite emisiune "Vremea" de la ProTV! Ne amintim cu mare placere de acele vremuri cand Gianina Corondan ne desfata zilnic cu evolutiile sale!

Adauga un comentariu

Random image