2018-10-24 08:19


Dan Negru, cu gândul la Oprah

 |  16:30
Dan Negru, cu gândul la Oprah

Realizatorul tv Dan Negru se poate lăuda cu performanţa de a fi singurul moderator de la noi care prezintă 5 emisiuni de divertisment: „Plasa de stele“, „Te pui cu blondele?“, „Câştigi în 60 de secunde“, „Da sau nu“ şi „Vrei să fii milionar“ (difuzată la Chişinău) . Şi nu exclude posibilitatea să stea pe micul ecran până la 70 de ani…

În urmă cu ceva timp, Dan a avut parte de o experienţă nu tocmai frumoasă, mai ales că nu şi-a putut atinge scopul, acela de a merge în emisiunea celebrei Oprah. „Când am ajuns în America am sperat că pot ajunge în platoul lui Oprah  aşa că, din vreme, m-am înscris cuminte pe lista de aşteptare a celor care îşi doresc să ajungă în public. Adică mi-am depus CV-ul de «aplaudac» la Oprah…Nici în ziua de azi n-am primit vreun răspuns”, spune realizarorul tv dezamăgit. Mai mult, acesta recunoaşte că o admiră enorm pe aceasta şi îi urmăreşte de fiecare dată emisiunile. “Zilele trecute, într-un interviu, Oprah a mărturisit care e show-ul ce a emoţionat-o cel mai mult în anii ei de carieră…Povestea lui Adam Long. În America, Adam Long e un erou, fotografia în care el apare a luat Premiul Pullitzer şi a făcut înconjurul planetei… Long a fost un pompier care în 1988 a intrat într-o casă în flăcari scoţând din incendiu o fetiţă de 2 ani, Patricia…Fotografia a fost facută de Ron Olshwanger, un jurnalist aflat la faţa locului. Patricia a ajuns la spital, dar a mai supravieţuit doar 6 zile…Avea 2 anişori şi moartea ei i-a determinat pe americani să introducă o lege a obligativităţii introducerii detectoarelor de fum în anumite clădiri. Patricia s-a stins în timp ce salvatorul ei, Adam Long o ţinea de mână pe patul de spital…Povestea i-a tulburat pe americani şi în St. Louis există chiar un monument al celor doi eroi, pompierul Adam şi Patricia…Povestea a fost subiectul unui episod al show-ului lui Oprah”, povesteşte impresionat Dan Negru.

Un interviu care i-a marcat cariera

Prezentatorul tv îşi aminteşte amuzat cum s-a desfăşurat primul lui interviu din radio, în ’92: „Mi-am pregătit interviul din timp, limbaj de lemn, pompos. Bătrânul stătea în faţa mea, îmbrăcat jumătate ţăran, jumătate orăşean, şi aştepta. Am dat drumul reportofonului şi, plin de importanţă, l-am întrebat ce a văzut cu ochii lui în măreţele clipe ale Unirii. Bătrânul mi-a răspuns că, atunci când a ajuns el cu taică-său acolo, era deja seară, şi că s-au dus direct la consătenii lor, veniţi şi ei acolo de dimineaţă, doar că ei erau deja beţi, iar unii aveau nişte femei în braţe, aşa că taică-său n-a vrut să mai zăbovească mult acolo şi au plecat să-şi caute adăpost la o rudă“. Negru a fost atât de dezamăgit încât nici n-a mai difuzat materialul”, scrie Dan Negru pe blogul personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-20

Mai multe imagini:
Dan Negru, cu gândul la Oprah
zoom

TAGURI: Dan Negru, Oprah, aplaudac, emisiune
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...