2016-12-09 21:36

MONDEN


Dan Negru: Eram un privitor de Dallas

 |  13:54
Dan Negru: Eram un privitor de Dallas

Dan Negru are amintiri plăcute din adolescenţă, când, înaine să devină vedetă îşi petrecea mult timp în faţa televizorului. Unul dintre serialele care i-a marcat tinereţea este "Dallas" şi aşteapă cu entuziasm noua serie, anunţată deja pentru anul viitor.

"Eram un privitor de Dallas, adolescent fiind, şi acum, la maturitate, aştept cu mare interes să văd dacă TNT va reuşi să reînvie produsul sau să-l ucidă urât... Mi-e teamă, după campania agresivă din întreg anul 2011, că pomul lăudat nu e cel aşteptat..."a scris Dan Negru pe blogul personal. El consideră că "Dallas" este o operă de televiziune, iar scenariul său este o lectură obligatorie pentru orice scenarist care vrea să devină celebru."e istorie, e clasic şi se spune că fiecare scenarist care se respectă are obligaţia să citească întreg scenariul "Dallas", e o lecţie fără de care n-ai cum să intri în meseria asta, e ca şi cum un fotbalist n-ar fi văzut niciodată golurile lui Maradona sau un muzician n-ar fi ascultat niciodată Beatles..." a mai scris Negru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-17

TAGURI: Dan Negru, amintiri, Dallas, adolescentaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VALI
18 Dec 2011

Mai bine ramaneai un privitor al serialului. Nu stiu cine te-a promovat atat, pentru mine esti o nonvaloare. Nu stii decat sa zbieri, nu pot sa-mi dau seama ce au vazutla tine producatorii unor "mari" emisiuni unde prezinti.

Adauga un comentariu

Random image