2016-12-07 22:19

MONDEN


Dan Negru: Nu mă descurc în Bucureşti decât cu GPS-ul

 |  13:59
Dan Negru: Nu mă descurc în Bucureşti decât cu GPS-ul

Prezentatorul TV Dan Negru, are o familie frumoasă, o carieră de succes şi î?i trăie?te via?a din plin, însă recunoa?te că are momente în care se simte insuportabil. Mai mult, acesta intenţionează să se mute definitiv din Bucureşti.

"Insuportabil mă simt în şedinţele de redacţie. În platourile de televiziune. Dacă vorbeşti cu oamenii din jurul meu, mulţi or să-ţi spună că sunt insuportabil. Şi sunt!", a declarat Dan Negru pentru revista OK.

În scurt timp soţia sa Codruţa va naşte un băieţel, iar vedeta tv se gândeşte serios să plece din Bucureşti şi să-şi ducă familia în Timişoara."Ne bate gândul să ne întoarcem acasă. O văd pe fiica mea, pe Dara, şi pe băiatul meu, îi văd crescând într-un liceu nemţesc din Timişoara. Acolo am crescut şi eu, şi soţia mea, şi cam toată familia noastră. Acolo miroase a Viena. După 11 ani eu nu mă pot descurca prin Bucureşti decât cu GPS-ul. Nu cunosc străzile principale. Nu mă interesează. De cum am venit aici, mi-am propus să nu mă adaptez", a adăugat vedeta TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-13

TAGURI: Dan_Negru, GPS, Bucuresti, TimisoaraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEO
18 Feb 2012

Ce javra umana! Ce dobitoc, de nici nu merita comentarii... Pigmeu banatan.
MARKUS
19 Feb 2012

Prost timisoarean cu pretentii, daca-l citesti pe blog te sperii cat de agramat e.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

HANDBAL MASCULIN. Potaissa Turda, singura rămasă în cursă România nu va avea anul viitor decât o reprezentantă în cupele europene din handbalul... 27 Noi 2016 | (0)
Liga 1. Oltenii reveniră pe locul doi în clasament CSU Craiova a întererupt perioada neagră din ultimele două etape, când nu a adunat niciun... 30 Noi 2016 | (1)