2017-01-17 11:42

MONDEN


Dan Negru nu vrea show-uri gen X Factor

 |  21:00
Dan Negru nu vrea show-uri gen X Factor

Realizatorul tv Dan Negru este total împotriva emisiunilor gen “X Factor” şi „Vocea României”, pe motiv că cei care câştigă sunt desemnaţi prin trimiterea de SMS-uri, lucru care i se pare total anormal. Acesta a făcut referire şi la artiştii din România, care au fost uitaţi de câţiva ani încoace.

“Rod Stewart, Sting sau Mark Knophler şi-au declarat dispreţul faţă de zecile de show-uri de talente muzicale din întreaga lume, difuzate la radio sau televizune, care produc produse. E vremea plasticului, a unor staruri produse de SMS-uri şi gonflate vreme de un sezon, aşa cum bine-i stă unei societăţi de consum. Destul cât televiziunile care le-au produs să-şi scoată banii investiţi… Celebrul Costel Busuioc e caftit într-o spălătorie de maşini din Timişoara, asta a fost cea mai importantă ştire despre cel ce umplea cândva ecranele cu marele-i succes obţinut la o televizune spaniolă… Vremea artiştilor a murit…E  vremea produselor…”, este de părere acesta.

Impresionat de recitalul lui Petre Geambaşu

Vedeta tv a fost extrem de afectat de vestea morţii Mălinei Olinescu şi spune cu părere de rău că în ultimii ani artiştii nu mai sunt promovaţi aşa cum ar trebui, pentru că acum altele sunt priorităţile, lucru care duce la tragedii. Mai mult, acesta îşi aminteşte cu plăcere de ziua în care a umărit din spatele scenei un recital al bandului condus de Petre Geambaşu. “Aşa cum am mai spus vremea artiştilor a murit, e vremea produselor! Cu ceva vreme în urmă, la Râmnicu Vâlcea, am văzut, din culise, un recital al bandului condus de Petre Gembaşu… Spun din culise pentru că aşa le-am simţit de aproape forţa, puterea, muzica pe care o transmiteau… Era o veritabilă maşină de produs sunete… Cu Doina Spătaru, cu Mălina Olinescu, cu Geambaşu jr şi sr, cu haine elegante, paiete şi papioane… Artişti printre produse”, a mai adăugat Dan Negru pe blogul personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-21

Mai multe imagini:
Dan Negru nu vrea show-uri gen X Factor
zoom

TAGURI: Dan Negru, talente muzicale, show, artisti, Malina OlinescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image