2017-01-22 10:15

MONDEN


Dan Negru: Sunt un biet plagiator

 |  14:22
Dan Negru: Sunt un biet plagiator

Realizatorul tv Dan Negru spune că i-a plăcut întotdeauna să fure meserie de la moderatorii faimoşi de peste hotare. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit pe blogul personal care sunt oamenii de televiziune pe care îi copiază.

"Mi-au plăcut intodeauna modele și nu m-am ferit niciodată să recunosc că sunt un biet plagiator al unor moderatori faimoși de televiziune. Întâlnesc adeseori în săli de curs, în România sau în Moldova, tineri care-și doresc să facă televizune și pe care îi îndemn mereu să-și caute modele", a scris Dan Negru pe adăugând lista prezentatorilor pe care îi copiază.

"Paolo Bonolis (îl copiez ori de câte ori pot, nu-mi iese niciodată, sunt cu 1000 de clase sub el); Nagui- cel mai faimos moderator francez (fur de la el tensiunea cu care ştie să construiască un game-show); Pipo Baudo- legenda divertismetului tv european (are cele mai bune soluţii de prezentare pentru momente neinteresante); Andrei Malahov (cel mai bun moderator rus- are 40 de ani si pe ce pune mana devine succes)", a conchis acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-02

TAGURI: Dan Negru, plagiator, vedeta, televiziuneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image