2019-05-20 22:37


Dana Grecu, EXPLICAȚII după ce a dezvăluit că este GRAVIDĂ

 |  19:04
Dana Grecu, EXPLICAȚII după ce a dezvăluit că este GRAVIDĂ

Prezentatoarea de la Antena 3, Dana Grecu, devenită recent Chera,vine cu noi dezvăluiri, după ce a anunțat că e însărcinată pentru a treia oară. Vedeta spune că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, deși recent a trecut printr-un divorț.

„Ar fi o mare greșeală din partea mea să spun că viața n-a fost foarte bună cu mine. Mi-am dorit copii, mi-am dorit o familie. Mă rog la Dumnezeu, copii noștri să știe că au mamă și tată și să îi iubească în egală măsură. Și niciodată în viața mea n-am să vorbesc urât despre ce a fost în viața mea pentru că ar fi o mare prostie. Sunt decizii în viață foarte greu de luat, dar dacă le iei cu sufletul... Dacă e liniște după ce iei deciziile, înseamnă că ești acolo unde trebuie să fii," a declarat Dana Chera, potrivit ziarului Libertatea.

Întrebată de Florentina Fântânaru când estimează că totul se va întâmpla, Dana Chera a răspuns: „În vară, în vara verilor. În mijlocul verii, dacă merit povestea asta absolut minunată", a mai adăugat ea, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-24

TAGURI: dana grecu, gravida, dana chera, insarcinata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG