2017-01-16 15:04

MONDEN


Dana Nălbaru, reacţie violentă cu un fan

 |  14:46
Dana Nălbaru, reacţie violentă cu un fan

În urmă cu câteva zile, interpreta Dana Nălbaru a avut parte de o experienţă extrem de neplăcută, ce a avut loc într-un club din Sibiu, unde a susţinut un concert. Întâmplarea prin care a trecut a făcut-o pe cântăreaţă să-şi dea seama că viaţa de artist nu este deloc uşoară, chiar dacă veniturile sunt mulţumitoare. Există şi dezavantaje, iar Dana le-a simţit pe pielea ei, când a intrat în conflict cu un fan.

La finalul concertului, artista a fost la un pas să se ia la bătaie cu un necunoscut, pentru că bărbatul a avut tupeul să-i pună mâna pe fund. "Azi-noapte (n.r.- sâmbătă) am avut primul spectacol din acest an, la Sibiu, într-un club. Înăuntru... JALE! Nu am văzut niciodată atâta fum într-un club, jur! În primele 20 de secunde au început să-mi curgă ochii (noroc că nu mă machiasem!) și am intrat pe «scenă» abia la ora 02.00. Nu mai vedeam nimic, nici stânga - nici dreapta, m-am agățat de stativul salvator al microfonului și am început să cânt. Când încercam să deschid ochii, ca să nu par penibilă până la capăt, mă loveau stroboscoapele fix sub gene și-i închideam la loc. Într-un final am renunțat să par ok și am lăsat ochii să-și facă treaba, să se spele singuri cu lacrimi. Când a început «Gașca mea», piesa de final, mi s-a părut că l-am prins pe Dumnezeu de picioare. Chinul meu se apropia de sfârșit”, povesteşte soţia lui Dragoş Bucur.

Unii fumează prea mult

Şi când credea că seara se va încheia cu bine, interpreta a avut parte de un moment jenant, peste care a trecut până la urmă cu bine. După această experienţă, Dana a ajuns la concluzia că este mai sensibilă decât credea. “N-am refuzat, dar cred că m-am strâmbat îngrozitor, căci blitz-ul m-a orbit, pur și simplu. Mi-am cerut scuze, am spus că mă dor ochii și am dat să ies din zona scenei. «Norocul» meu a fost un «domn» solid care cică se grăbea să ajungă la sunet și a dat cu mâinile fix peste fundul meu pe care l-a luat ușor la pipăit. Am avut o reacție violentă, negândită: I-am «ars» una și l-am înjurat. Omul a replicat și m-a înjurat și el. Cred că s-a simțit jignit că n-am stat. Am ieșit imediat din club și, ajunsă în pat, m-am chinuit vreo oră jumate să adorm. Ochii nu conteneau să se spele... Concluzia după cele două zile de sfârșit de săptămână? Ori sunt eu prea sensibilă, ori unii fumează prea mult!", a dezvăluit Dana Nălbaru pe blogul personal. În urmă cu câteva luni, Dana Nălbaru spunea că la sfârşitul fiecărei zile se simte foarte obosită. “Am devenit foarte stresată şi neatentă din cauza asta, uit lucruri, încerc să le împac pe toate şi pe toţi şi nu reuşesc. Mi se pare că pot face orice, mă simt în stare de orice, dar, la sfârşitul zilei, când trag linie, mă simt îngrozitor de obosită şi-mi spun că am nevoie de o pauză. Şi, totuşi, dimineaţa o iau de la capăt, în acelaşi cerc în care mă lupt cu lucrurile pe care «le am de făcut» şi pe care ar trebui să le fac”, spunea ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-25

Mai multe imagini:
Dana Nălbaru, reacţie violentă cu un fan
zoom

TAGURI: Dana_Nalbaru, reactie_violenta, scuipat, palmuitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image