2017-01-25 01:24


Dana Rogoz: Am dormit pe nisip!

 |  21:00
Dana Rogoz: Am dormit  pe nisip!

Cu rucsacul în spate, Dana Rogoz a vrut să cunoască adevărata faţă a Indiei şi timp de trei săptămâni a călătorit prin locuri pe care le văzuse doar în documentare. Acum că s-a întors cu bine acasă, îşi aminteşte cu drag de experienţele din India de Nord, însă a trecut şi prin situaţii-limită în care doar simţul umorului a salvat-o.

Vedeta PRO TV Internaţional a fost surprinsăla tot pasul pe perioada celor trei săptămâni petrecute în India şi s-a întors profund impresionată de cele văzute acolo. “Nu mă aşteptam să văd atât de mulţi oameni dormind pe străzi. Când vezi un documentar ai senzaţia că poate operatorul, regizorul au ales o anumită zonă, ca să scoată în evidenţă această latură a Indiei. Dar de fapt, oameni săraci, care dorm pe stradă, sunt aproape peste tot. Şi aglomeraţia nu ai cum să o vezi în poze. Nu ai cum să nu auzi claxonul continuu al Indiei. Ei în trafic nu semnalizează, claxonează, astfel încât să-i avertizeze pe ceilalţi că sunt în spate, în stânga, în dreapta. De multe ori, India este un exerciţiu care te oboseşte psihic şi fizic”, spune vedeta, care, deşi s-a întors de câteva zile, încă mai lasă toate experienţele să se aşeze în sufletul ei. Într-una dintre nopţi ea a mai trăit o experienţă inedită. Pentru prima dată a dormit în deşert, sub cerul liber: “Direct cu păturile pe nisip, fără nimic deasupra capului, fără corturi sau altceva. Nu credeam că voi avea vreodată această opţiune în viaţă şi mă bucur că am putut-o trăi în India. Cei care ne însoţeau au plecat să pregătească păturile, iar noi patru am rămas singuri, în beznă, în deşert, doar cu o lanternă mică pe care când o aprindeai adunai toate gâzele. Iar la un moment dat ne-am trezit şi cu vreo şase câini lângă noi care veniseră să adune resturile de mâncare. Am râs de spaimă şi ne-am relaxat. De multe ori simţul umorului este soluţia salvatoare în India”.

A plecat cu trei zile înainte de atentate

Întoarcerea Danei în România s-a întâmplat la momentul oportun, pentru că la trei zile după ce a părăsit India a aflat de atentatul care a avut loc la New Delhi. “Am avut noroc şi am fost feriţi de astfel de tragedii. Dar cum am aflat, i-am sunat pe prietenii mei care ne-au însoţit în India şi le-am dat vestea. E o senzaţie stranie să ştii că în urmă cu trei zile tu ai fost în locurile respective”, adăugă Dana Rogoz. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-28

Mai multe imagini:
Dana Rogoz: Am dormit  pe nisip!
zoom
Dana Rogoz: Am dormit  pe nisip!
zoom
Dana Rogoz: Am dormit  pe nisip!
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image