2017-01-23 12:32


Dana Rogoz, despre pasiunea pentru vintage

 |  21:00
Dana Rogoz, despre pasiunea pentru vintage

În urmă cu mulţi ani, actriţa Dana Rogoz a făcut o pasiune pentru lucrurile vechi, motiv pentru care a început să cumpere, pe lângă obiectele primite, şi haine vintage, de care este extreme de mândră. Până de curând, Dana nu a povestit cum a început această nebunie, astfel că s-a hotărât să dezvăluie misterul. Vedeta povesteşte cum bunica ei i-a insuflat această pasiune, la care este convinsă că nu va renunţa curând.

„Pasiunea pentru obiecte vintage vine de la bunica mea, care mi-a dăruit acum vreo 10 ani primul plic vintage autentic, cu perluţe albe. Bineînţeles că îl am şi acum şi îl păstrez cu mare grijă. Bunica mea era în tinereţe o doamnă extrem de elegantă, întotdeauna «cochetă», cum singura mi se lăuda. «Eram splendidă la tenis!», îmi povesteşte ea, iar eu continuu să visez… Aşa că a strâns de-a lungul vieţii accesorii pe care eu, ca unică nepoată, sunt fericită că le moştenesc treptat; din când în când, la câte o sărbătoare, îmi mai oferă un inel, o broşă, un plic… De teamă ca nu cumva să le pierd sau să le stric, le scot foarte-foarte rar din cutia în care le păstrez, pentru a le purta la vreun eveniment cu totul deosebit”, povesteşte Dana Rogoz.

Adoră să-şi cumpere piese vintage

Dana nu s-a mulţumit doar să primească de la bunica sa toate aceste lucruri preţioase, aşa că a dat iama în magazinele de profil. “Am început apoi să-mi cumpăr singură piese vintage de pe ebay, etsy sau din târguri şi magazine cu haine vintage de la noi sau de afară. Pentru că mulţi ma întreabă de unde mi le cumpăr, trec pe lista mea de recomandări şi “Lolita. Coffee & Fashion Corner”, de la a cărui lansare am primit şi multe poze, mai ales pentru cei care nu au ajuns, ca să-şi facă o idee”, a mai adăugat vedeta tv. La vârsta de 3 ani Dana a intrat în grupul Minisong, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. A urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde cânta și unde a descoperit-o Cristi Rotaru, cel care a adus-o la Pro TV. Actrița a debutat la vârsta de numai 4 ani, când făcea primul ei turneu, și când avea să înceapă să joace la Pro TV.

La 9 ani juca rolul Abramburicăi în serialul tv “Abracadabra”difuzat de Pro TV. În anul 2003 a interpretat rolul Ioanei în filmul „Dulcea saună a morții”, în regia lui Andrei Blaier, iar în perioada 2002-2007 a jucat în mai multe seriale difuzate de Pro TV: "La Bloc" și "Fete cu lipici”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-11

Mai multe imagini:
Dana Rogoz, despre pasiunea pentru vintage
zoom

TAGURI: Dana Rogoz, vintage, pasiune, bunica, accesoriiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image