2016-10-25 15:25

MONDEN


Dana Rogoz reface „Abracadabra” de Moş Nicolae

 |  16:01
Dana Rogoz reface „Abracadabra” de Moş Nicolae

Sâmbătă, la ora 20.30, Dana Rogoz împreună cu invitaţii săi adunaţi pentru o ediţie specială a emisiunii „De Suflet de la PRO vor depăna amintiri de pe vremea când erau mici şi când ofereau o copilărie atât de frumoasă celor care îi urmăreau săptămână de săptămână la „Super Abracadabra”. Alături de Dana şi de Marian Râlea, vor fi prezenţi în platou Andreea Caranda (Colombina) care acum este producătoarea emisiunii „De Suflet”, Oana Tache - DJ Dance FM, Geo Morcov, Matei Stănculescu, Oana Pâncu, Raluca şi Denisa Tănase (trupa Bambi) - adică foştii membri ai grupului „Super Abracadabra”.

Împreună vor povesti întâmplările cele mai haioase de pe platourile de filmare, îşi vor aminti de farse, năzbâtii şi chiar de accidentele de la filmările pentru „Abracadabra”. Momentele emoţionante nu vor lipsi, pentru că ei vor urmări şi comenta cele mai îndrăgite videoclipuri din arhivă – „Eu pot, eu sunt magician”, „Vino la Abracadabra”, „Planeta Abracadabra”, „Cântecul Vrăjitoarei”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-16

TAGURI: abracadabra, dana rogoz, mos nicolae, marian ralea, de suflet, pro tv internationalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Magistrații îi cer premierului o soluție la problema salariilor Presedintele UNJR, Dana Girbovan, i-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa premierului Dacian... 05 Oct 2016 | (2)
INTERNATIONAL SIX DAYS ENDURO. Aur pentru Mani Gyenes Pilotul Emanuel Gyenes a devenit primul român care cucereşte medalia de aur la International Six... 18 Oct 2016 | (0)