2018-12-17 14:32


Dana Săvuică crede că îţi trebuie doar atitudine pentru a arăta ca pe covorul roşu: “Iulia Albu se îmbracă scump pentru că nu are imaginaţie!”

 |  17:30
Dana Săvuică crede că îţi trebuie doar atitudine pentru a arăta ca pe covorul roşu: “Iulia Albu se îmbracă scump pentru că nu are imaginaţie!”

În timp ce Angelina Jolie sau Eva Longoria au recunoscut că au purtat laevenimente foarte importante haine cumpărate pe câţiva dolari, Iulia Albu a declarat că ţine la etichetă şi că îngarderoba ei nu vom găsi niciodată haine ieftine. Dana Săvuică o contrazice şisusţine că nu ai nevoie de o rochie scumpă pentru a fi demnă de covorul roşu,ci doar de atitudine şi încredere în tine. Blonda crede că totul ţine deimaginaţia cu care poţi combina hainele foarte ieftine cu cele semnate dedesigneri renumiţi, aşa încât asocierea să fie apreciată de cei din jur.

Iulia Albu este foarte selectivă atunci când vine vorba de haine. Deşinu este milionară, ţine la etichetă şi spune hotărâtă ca nu vom găsi niciodatăhaine ieftine în garderoba ei. Mai mult, soţia designerului de pantofi MihaiAlbu împrumută din regulile vedetelor de la Hollywood pentru care ar fi undezastru să fie surprinse de mai multe ori cu aceleaşi haine. Iulia vrea cuorice chip să intre în rândul celor mai bine îmbrăcate vedete autohtone şipentru a intra în graţiile criticilor vestimentari este decisă să nu îmbraceniciodată aceeaşi ţinută de două ori. Dana Săvuică o contrazice şi susţine cănu haina îl face pe om, ci felul în care o poartă. “Eu nu alerg după branduri.Desigur, îmi cumpăr unu sau două produse de sezon, însă nu fac din asta un marecaz şi nici nu dau fuga la magazin atunci când se lansează o colecţie nouă.Atunci când îmi place o haină, mi-o cumpăr indiferent de preţ. Nu-mi selectezhainele în funcţie de etichetă, pentru că nu asta contează cel mai mult, ciatitudinea, felul în care ştii să porţi o haină şi felul în care poţitransforma, în ochii celor din jur, o haină foarte ieftină într-un obiectadmirat de toată lumea. O femeie cu atitudine poarte purta o rochie din piaţă şisă-ţi dea impresia că este de la Paris şi, în acelaşi timp, există femei carepot avea ţinute de mii de euro, dar care arată ca fiind foarte ieftine!”, ne-adeclarat Dana. Cât despre intenţiile Iuliei de a purta numai haine scumpe, DanaSăvuică a replicat: “Nu are imaginaţie! Totul ţine de atitudine şi de imaginaţiacu care poţi combina haine mai ieftine cu unele mai scumpe, aşa încât totul săarate impecabil! Nu este nevoie să investeşti foarte mulţi bani pentru a fibine îmbrăcată!”.

Tatoiu se îmbracă de lasecond-hand

Milionară în euro, Monica Tatoiu a dezvăluit că îşi cumpără hainesecond-hand cu aceeaşi plăcere cu care calcă pragul magazinului Chanel dinburicul Parisului. Shoppingul este pasiunea ei, însă nu acceptă sub nici o formăsă dea averi pe haine, menţionând că “tot ce trece de 150 de euro este extremde scump”. Monica spune că ştie pe de rost harta magazinelor second-hand dinNew York, Paris şi Bruxelles, iar faptul că preferă hainele de mâna a doua nu ţinede zgârcenie, ci de inteligenţă. “Banii munciţi nu se aruncă pe prostii”, susţineMonica Tatoiu, dezvăluind de asemenea, ca în fiecare joi are program de cumpărăturiîntr-un magazin de solduri din Bucureşti, iar dacă se întâmplă să nu-i vinăbine vreo haină, apelează la ajutorul unei croitorese din Ferentari. NiciAmalia Năstase nu refuză hainele ieftine, deşi recunoaşte cinstit că a investitsume fabuloase în garderobă. Şi dacă la un moment dat a afirmat că nu-şi cumpărăhaine aparţinând creatorilor de modă autohtoni pentru că raportul calitate-preţnu i se pare just, Amalia acceptă să poarte şi lucruri ieftine, dacă sunt înregulă din punct de vedere al calităţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-04-23

Mai multe imagini:
Dana Săvuică crede că îţi trebuie doar atitudine pentru a arăta ca pe covorul roşu: “Iulia Albu se îmbracă scump pentru că nu are imaginaţie!”
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...