2016-12-10 01:26

MONDEN


Dana Săvuică regretă că a făcut avort

 |  13:06
Dana Săvuică regretă că a făcut avort

Dana Săvuică a dezvăluit care este cel mai mare regret din viaţa sa. Aceasta a mărturisit că la 23 de ani a făcut un avort şi că acesta este cel mai mare regret al ei.

"Am făcut un singur avort, imediat după naşterea copilului, şi regret şi acum decizia luata la cei 23 de ani pe care îi aveam", a declarat Dana pentru woman2woman.ro. Săvuică a dezvăluit şi care a fost cea mai frumoasă zi din viaţa ei. "Am născut pe cale naturală la Spitalul Municipal. Pe 8 decembrie, la ora 7.00 dimineaţa, am aflat că am o fetiţă. Primul contact cu ea, când doctorul Badea mi-a pus piciorul ei cald pe obraz spunând «Hello, Mummy» a fost cea mai frumoasă şi intensă experienţă din viaţa mea", a mai adăugat ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-25

TAGURI: Dana_Savuica, avort, nastere, regretComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Papa Francisc cere iertare pentru păcatul avortului Papa Francisc a anunțat că preoții vor putea acorda permanent iertarea pentru păcatul... 21 Noi 2016 | (0)
Anunț istoric de la Vatican. Papa: Preoții pot să ierte avortul Papa Francisc a anunţat, luni, într-o scrisoare publică, faptul că de acum înainte preoţilor... 21 Noi 2016 | (0)