2019-02-16 05:26


Dani Oţil, sătul să fie linşat de “specialişti”

 |  15:43
Dani Oţil, sătul să fie linşat de “specialişti”

Matinalul Dani Oţil s-a săturat să tot apară la rubrica „prost îmbrăcat, aşa că a ales să-şi cumpere haine din străinătate, pentru a nu mai da satisfacţie cârcotaşilor. Pentru că urma să participe la un eveniment monden din România, Dani a mers pentru prima oară la shopping în sudul Franţei şi asta doar pentru a găsi vestimentaţia perfectă.

“Eram prin sudul Franţei, unde de obicei nu fac nici un fel de «shopping». În ţară trăiam o epocă dificilă, în care toată lumea era cu ochii pe mine. Dacă purtam căciulă, mă întrebau tot felul de pricepuţi în presă de ce port căciulă… dacă nu purtam, mă întrebau de ce nu port. Peste câteva zile eram invitat la un eveniment important, pe care PR-ul mi l-a descris ca fiind «casual, dar nu prea, relaxat, dar nu foarte».

Aşa că, învârtindu-mă printre francezi foarte bine îmbrăcaţi, încercam să găsesc o idee: cum sămă îmbrac la evenimentul din ţară, fără să bat la ochi, fără să fiu trecut la «prost îmbrăcaţi», fără să fiu linşat de «specialiştii» noştri în modă… era o temă grea. Eram sigur că o să pierd o după-amiază întreagă căutând. M-am oprit la o cafea să fac un plan. M-am aşezat la o masă mică, pe care de obicei îţi înghesui coatele. În vitrina de peste drum… mi-am găsit salvarea. Ei bine, ea vine uneori în alb şi negru… «bad guys wear black» (băieţii răi poartă negru). L-am luat. Stiliştii au ales să tacă. N-am apărut nici la bine… nici la prost îmbrăcaţi. Cred că n-au ştiut de unde să mă ia. E tricoul meu preferat, pentru că îmi aduce aminte de un weekend minunat… pe care l-am petrecut cum am vrut”, spune acesta pe blogul personal.

A intrat într-un hotel, cu başcheţii plini de noroi

Realizatorul tv povesteşte o întâmplare haioasă care s-a petrecut într-una din zilele acestea. În timp ce filma un material, Dani Oţil a ajuns la nunta lui Pepe, unde toată lumea muncea de zor pentru a face ultimele pregătiri. Acesta era cu bicicleta şi încerca să se ferească de ploaie, dar tot s-a murdărit pe încălţăminte. "Dintr-un cumul de evenimente şi factori în care încercam să fug de ploaie împreună cu băieţii cu care filmam un material cu biciclete pentru mâine, am ajuns sub un cap de pod. Ploua, vântul sufla, nişte bodyguarzi pe lângă mine treceau. În timp ce filmam şi ne feream de ploaie, Duţă mă pâsâia. «Şefu, aveţi grijă că vă filmează Măruţă. Cred că îi este frică să nu îi luaţi exclusivitatea.» M-am dus să verific şi la trei metri de mine se desfăşurau pregătirile pentru nuntă. Am intrat cu başcheţii murdari pe mocheta cu pricina, groasă, de hotel. M-am simţit ca Orlando Bloom, dar am vrut să văd unde e farsa. Am stat de vorbă cu Măruţă şi mi-a zis că mă însor. Abia în maşină mi-am dat seama de glumă. Când am ajuns acasă, ud leoarcă, dau drumu la televizor şi îl văd pe Măruţă cu papion", a povestit Dani Oţil la matinalul de la postul Antena 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-09-13

Mai multe imagini:
Dani Oţil, sătul să fie linşat de “specialişti”
zoom

TAGURI: Dani Otil, tricou, Franta, nunta, Pepe
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri



STARBAG




loading...