2016-10-23 02:47

MONDEN


Daniel Buzdugan, într-o situaţie stânjenitoare

 |  13:59
Daniel Buzdugan, într-o situaţie stânjenitoare

Aflat într-o vacanţă de vis în Hong Kong, Daniel Buzdugan a trecut printr-un moment mai puţin plăcut.Acesta a povestit pe facebook întâmplarea de care a avut parte. "Cum v-am zis , în Hong Kong stau la etajul 50, iar peretele exterior este un geam imens. Azi dimineaţă, după ce am ieşit de la duş, zic să trag şi eu draperiile, să văd lumina zilei şi să mai lenevesc aşa o perioadă, admirând priveliştea ameţitoare. Zis şi făcut: le-am tras şi am înlemnit, dincolo de geam un chinez legat cu o sfoară lustruia geamul în dreptul meu....A înlemnit şi el probabil, că nu mai văzuse un român în pielea goală, la etajul 50. Am sunat la recepţie şi mi s-a spus, că toţi oaspeţii hotelului au fost informaţi printr-un cartonaş lăsat în cameră de femeia de serviciu: pam, pam!!!:", a povestit amuzat Buzdugan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: Daniel Buzdugan, intamplare stanjenitoareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Daniel Pancu revine în tricoul Rapidului la 39 de ani Daniel Pancu s-a decis să joace din nou fotbal, și este la un pas de AFC Rapid, care evoluează... 03 Oct 2016 | (0)
Horodniceanu spune ce implicare are Sebastian Ghiţă în dosarul Black Cube Procurorul-şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, joi, că adresa de e-mail menționată... 20 Oct 2016 | (2)