2016-10-24 04:50

MONDEN


Daniel Buzdugan, martorul unor discuţii incredibile

 |  15:47
Daniel Buzdugan, martorul unor discuţii incredibile

Într-una din zilele trecute, Daniel Buzdugan a fost nevoi să fie martorul unor discuţii incredibile. Se practică împăiatul pisicilor în Iaşi! Şi nu sunt vorbe în vânt, ci chiar mărturiile lui Daniel Buzdugan. "Discuţie într-un restaurant din Iaşi, între doua femei tinerele: s-ar părea că Nora (e vb despre o mâţă) nu mai are mult de trăit.... pauza Cehoviană... ştii, m-am gândit şi cred că o voi împăia... Daca era vorba despre barba'su aş mai fi întţeles: îl împăia să-l pună-n geam, să-i mai vina pensia, dar aşa cum să împăiezi pisica? Brusc mi-a trecut apetitul. Am plătit, m-am ridicat şi-am plecat, dar mai întai m-am împiedicat de scaunul de la masa celor două doamne. O fi vreun semn? :)", a povestit colegul lui Mihai Morar pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: Daniel Buzdugan, pisici, impaiat



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Horodniceanu spune ce implicare are Sebastian Ghiţă în dosarul Black Cube Procurorul-şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, joi, că adresa de e-mail menționată... 20 Oct 2016 | (2)
Cioloș a demis un personaj cheie din Guvern Prim-ministrul Dacian Cioloş a semnat decizia de eliberare din funcţie a secretarului de stat din... 10 Oct 2016 | (0)