2016-10-24 04:55

MONDEN


Daniel Radcliffe: Am fost un alcoolic patetic

 |  15:52
Daniel Radcliffe: Am fost un alcoolic patetic

Daniel Radcliffe, unul dintre starurile francizei "Harry Potter", a declarat că a fost un "alcoolic patetic", însă a renunţat la alcool, după ce a înţeles că nu devenea, la beţie, un personaj la fel de interesant ca doi dintre eroii săi, Gary Oldman şi Richard Harris.

Actorul britanic a spus că a renunţat la consumul de alcool anul trecut, în momentul în care a înţeles că nu era deloc un bărbat amuzant atunci când se afla sub influenţa băuturilor alcoolice."Am lucrat cu Richard Harris şi cu Gary Oldman şi aceşti actori deveneau complet nebuni atunci când erau tineri şi beţi, iar eu mi-am dorit întotdeauna să fiu la fel ca ei. Ideea unei astfel de vieţi, plină de haos, m-a atras întotdeauna. Din păcate, nu a existat nimic romantic în felul în care mă îmbătam eu" , a spus actorul britanic, într-un interviu acordat revistei Parade, potrivit .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-06

TAGURI: Daniel Radcliffe, alcoholic, actor, pateticComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Horodniceanu spune ce implicare are Sebastian Ghiţă în dosarul Black Cube Procurorul-şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, joi, că adresa de e-mail menționată... 20 Oct 2016 | (2)
Cioloș a demis un personaj cheie din Guvern Prim-ministrul Dacian Cioloş a semnat decizia de eliberare din funcţie a secretarului de stat din... 10 Oct 2016 | (0)