2018-12-16 10:59


Daniela Gyorfi: „Nu cred că mă mai mărit vreodată!”. Deşi are un copil cu iubitul ei, cântăreaţa spune că este dezamăgită de instituţia căsătoriei

 |  19:14
Daniela Gyorfi: „Nu cred că mă mai mărit vreodată!”. Deşi are un copil cu iubitul ei, cântăreaţa spune că este dezamăgită de instituţia căsătoriei

O căsnicie eşuată şirelaţia cu suişuri şi coborâşuri pe care o are de cinci ani cu George Tal autransformat-o pe Daniela Gyorfi într-o femeie foarte sceptică în faţacăsătoriei. Cântăreaţa ne-a declarat că nu întrevede posibilitatea de a maiajunge vreodată la altar cu alesul inimii sale şi că preferă să trăiască într-orelaţie neoficială, care îi asigură mai multă linişte sufletească. După o seriede neînţelegeri, vedeta şi iubitul ei sunt acum foarte fericiţi, pentru că înviaţa lor a apărut micuţa Maria, primul copil al cuplului.

Toată lumea o întreabăpe Daniela Gyorfi „când se mărită”, curiozitate firească, la o lună şi jumătatede la venirea pe lume a fetiţei sale şi a lui George Tal. Artista nu are însăastfel de planuri şi spune că a experimentat traiul în interiorul unui mariajşi nu duce dorul unor acte semnate la starea civilă. „Noi suntem bine aşa cumsuntem acum. Ce să spun... nu am avut niciodată o relaţie de amor ca laHollywood, dar nici rea nu a fost. Ne-am certat, ne-am împăcat, am suferit, daram trecut peste toate şi faptul că azi suntem încă împreună, după atât timp,demonstrează ceva. De ce să schimbăm ce avem acum? Nu cred că o să mă mai măritvreodată! Am fost căsătorită, am văzut cum a fost şi, sincer, nu cred că pierdnimic”, a declarat, pentru „Puterea”, Daniela Gyorfi.

Artista şi impresarul eise iubesc din anul 2006, însă au trecut prin multe „războaie”, pe care le-auîncheiat, până la urmă, anul trecut, făcând pace atunci când Daniela a rămasînsărcinată din nou. „Pierdusem două sarcini şi nu mai credeam că e posibil săam un copil, dar s-a uitat Dumnezeu şi la mine. Cred că şi asta ne-a apropiat.Cert este că acum e totul în regulă şi sper să nu se chimbe nimic între noi”,povesteşte solista.

„Încă mă străduiesc să scap de kilogramele în plus”

Mereu preocupată de aspectulsău exterior, Daniela Gyorfi ne-a declarat încă dinainte de a naşte că abiaaşteaptă să înceapă o cură de slăbire. „Am început o dietă care dă rezultatebune, dar încă mă străduiesc să scap de kilogramele în plus. Mănânc uşor, măorientez către fructe, legume, multe salate şi nu mă ating de dulciuri.”Motivaţia vedetei este cu atât mai puternică, cu cât pe 5 mai urmează să aibăloc botezul Mariei, urmat de o petrecere într-un restaurant din Pipera. „Vreausă arăt bine în rochia pe care mi-am pregătit-o pentru botez, aşa că trag taresă mai slăbesc până atunci”, mărturiseşte Daniela. Cântăreaţa se bucură însă cănu a rămas cu cicatrice urâte după operaţia de cezariană. „Mă temeam că se vavedea urât, dar abia se observă. Am avut o doctoriţă de nota 10, cu mâinifoarte pricepute, care m-a ajutat să aduc pe lume cel mai frumos copil.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...