2017-01-19 19:29

MONDEN


Daniela Gyorfi: „Nu-mi mai pasă de fosta amantă a lui George, chiar dacă mă blesteamă!”. Cântăreaţa spune că nu vrea decât să nască o fetiţă sănătoasă

 |  18:38
Daniela Gyorfi: „Nu-mi mai pasă de fosta amantă a lui George, chiar dacă mă blesteamă!”. Cântăreaţa spune că nu vrea decât să nască o fetiţă sănătoasă

Aflată pe ultima sută demetri cu prima ei sarcină, Daniela Gyorfi încearcă să se detaşeze de problemelecauzate de fosta amantă a iubitului său, Sorina Popa-Hoisler. Chiar dacăaceasta din urmă i-a pus răbdarea la încercare în numeroase rânduri, blestemând-oşi înjurând-o, cântăreaţa ne-a declarat că face tot posibilul să o ignore şi săse bucure de faptul că va deveni mamă peste două săptămâni. Daniela pregăteştecum se cuvine venirea pe lume a fetiţei sale, căreia nu i-a găsit încă numelepotrivit.

Telenovela ai căreiprotagonişti sunt George Tal, impresarul şi iubitul Danielei Gyorfi şi fostalui amantă pare să mai aibă în desfăşurător o serie de episoade, căci SorinaPopa-Hoisler nu se împacă nicicum cu ideea că Daniela şi George formează ofamilie fericită. Femeia care i-a făcut un copil impresarului în perioada cândacesta era căsătorit în Germania a încercat să-l determine să o primeascăînapoi în viaţa lui, cu orice preţ. „De zece ani se întâmplă circul ăsta denedescris. Multă vreme am fost la un pas să înnebunesc din cauza ei, pentru căsuna de 30 de ori pe zi şi au fost zile când a trimis şi câte 80 de mesaje,până mi se bloca telefonul”, ne-a povestit Daniela Gyorfi. Anul trecut, artistaşi iubitul ei au depus chiar o plângere penală pentru hărţuire împotrivaSorinei Popa-Hoisler, care nu a avut însă decât un efect de scurtă durată. „S-apotolit când a văzut că are plângere penală, dar nu pentru mult timp. Dupăcâteva săptămâni a reînceput scandalul, înjurându-mă şi ameninţându-mă”, maipovesteşte Daniela. În aceasta perioada, cântăreaţa se pregăteşte să aducă pelume primul ei copil, o fetiţă, astfel că încearcă să se ţină departe de oricesupărare. „Nu m-a mai preocupat povestea asta, chiar dacă ea trimite încontinuare mesaje în care mă blesteamă. Nu-mi mai pasă de ea! Tot ce vreau estesă nasc un copil sănătos şi să avem un an bun. Nimic nu e mai important acumpentru noi decât fetiţa noastră”.

Se teme de cezariană

Din cauza unor problemede sănătate din trecut, Daniela va trebui să nască prin cezariană, operaţie decare se teme, în ciuda eforturilor doctorilor de a o linişti. „Am fost la clinicăsă văd rezerva, să discut cu medicii şi mi-au explicat cum o să decurgăintervenţia. M-am speriat când am auzit ce mă aşteaptă, dar ştiu că greul o sătreacă, şi apoi o să-mi ţin fetiţa în braţe. Nu mai am răbdare!”, spune vedeta.Chiar dacă şi-a tot imaginat-o pe micuţa ei, cântăreaţa afirmă că încă nu s-ahotărât ce nume va purta aceasta. „Am ales, la un moment dat, Maria, dar nuştiu dacă acesta va rămâne. Nu suntem deloc hotărâţi. Probabil că, în momentulîn care o s-o văd pentru prima oară, o să ştiu exact care va fi numele ei”,crede Daniela. „Momentan, mă ocup de ultimele detalii înainte de naştere. Amprimit o mulţime de hăinuţe pentru ea şi i-am pregătit locul ei în casă. Georgeeste şi el foarte emoţionat şi a cumpărat o cameră de filmat nouă, să îşi poatăfilma fetiţa în primele clipe de viaţă. Vor fi momente unice, irepetabile şi vremsă le păstrăm amintire”, ne-a mai mărturisit artista.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image