2019-01-20 00:55


Daniela Gyorfi plăteşte 3.000 de euro ca să nască. Cântăreaţa poate deveni mămică din moment în moment

 |  19:00
Daniela Gyorfi plăteşte 3.000 de euro ca să nască. Cântăreaţa poate deveni mămică din moment în moment

La 41 de ani, DanielaGyorfi se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară, iar evenimentul se poateproduce din clipă în clipă. Tocmai de aceea, cântăreaţa şi-a luat din timptoate măsurile de precauţie: o rezervă frumoasă, cu cele mai bune condiţiipentru ea şi fetiţa ei o aşteaptă deja într-o clinică privată din Capitală, iarbagajul este făcut, în caz de urgenţă. Naşterea o va costa pe Daniela mai binede 3.000 de euro, însă după trei sarcini pierdute, banii nu mai înseamna nimicîn faţa bucuriei că i se împlineşte, în sfârşit, visul de a avea un copil.

Daniela ne-a povestit cănu a fost în cea mai bună formă în ultima perioadă şi chiar şi-a făcut griji căva naşte prematur. „De mai bine de o săptămână am avut simptome îngrijorătoare,nu m-am simţit deloc bine. Am tensiunea mică, nu pot să dorm noaptea... Am şicântat de Revelion şi pe 1 ianuarie, iar agitaţia şi stresul probabil că numi-au făcut bine. M-am temut că o să nasc înainte de termen, însă doctoriţa meami-a spus că riscul acesta e destul de mic. Acum am terminat cu spectacolele,nu mai muncesc, doar stau şi mă odihnesc şi aştept ziua cea mare”, ne-adeclarat cântăreaţa, care era foarte fericită că, de data asta, sarcina ei afost una cu noroc. „Este totul în regulă, mulţumesc lui Dumnezeu! Am stat cuemoţii în toate lunile acestea, pentru că am avut experienţe nefericite întrecut... Dar copilul s-a dezvoltat normal şi frumos, nu a existat nici oproblemă. Nu-mi vine să cred că, peste puţin timp, o să-mi pot ţine fetiţa înbraţe!”. Daniela urmează să nască în curând într-o clinică privată dinBucureşti, iar pentru asta, va plăti peste 3.000 de euro. „Pare o sumă foartemare, dar nu e, chiar deloc! Ar fi putut să coste şi de cinci ori mai mult şinu mi s-ar fi părut că plătesc un preţ prea mare! Nu mă mai interesează baniiacum, tot ce-mi doresc este să am un copilaş sănătos. Banii se fac la loc!”,spune vedeta. Iubitul ei, George Tal, va asista la venirea pe lume a primuluilor copil. „George vrea să fie acolo, dar i-am spus deja doctoriţei: «Să nu cumva să-i daţi lui fetiţa prima oară, să o ţină el în braţe primul!». O să fie alături de mine şi o prietenă bună şi sperca totul să decurgă aşa cum trebuie”. Cântăreaţa va sta, câteva zile, într-o rezervăa clinicii pregătită special pentru ea şi bebeluşul ei.

„S-a uitat Dumnezeu şila mine”

Daniela Gyorfi şi GeorgeTal sunt împreună de mai bine de patru ani. Cei doi au avut o relaţie cusuişuri şi coborâşuri, iar de-a lungul acestei perioade, cântăreaţa a pierduttrei sarcini. „Am avut ceva de aşteptat, dar până la urmă, s-a uitat Dumnezeuşi la mine. Multă lume s-a bucurat de răul meu, dar cred că fiecare primeşteexact ceea ce merită”, spune Daniela Gyorfi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...