2018-12-11 07:52


„Dansez pentru tine”, pe ultima sută de metri. Vezi ce spun concurenţii!

 |  14:44
„Dansez pentru tine”, pe ultima sută de metri. Vezi ce spun concurenţii!

Cu câteva ore înainte de începerea celui de-al doisprezecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, perechile concurente încearcă să scape de emoţii fie cu ajutorul unor talismane, fie cu glume, bancuri sau cuvinte de încurajare. Oricât de mult ar fi repetat în sălile de repetiţii cu muzica înregistrată pe bandă, în momentul în care au ajuns în platoul emisiunii, totul s-a schimbat şi au simţit că parcă o iau de la capăt cu ABC-ul dansului. Platoul grandios, ringul de dans mare, atmosfera impunătoare de acolo, muzica live, ochii aţintiţi asupra lor le-au sporit emoţiile şi i-au făcut să-şi dorească să mai tragă de timp până la prima ediţie a emisiunii. Însă ei vor avea prima înfăţişare live în faţa telespectatorilor şi a juriului vineri, de la 20.30, la PRO TV când vor trebui să depună jurămintele şi să demonstreze că pentru fiecare dintre ei duelul merită să fie cât mai departe.

În urma repetiţiilor intensive, Jojo s-a ales cu contuzii laterale la coaste, iar în ultimele zile a făcut tratamente injectabile şi a repetat doar cu benzi speciale aplicate la coaste. Chiar dacă are dureri foarte mari, Jojo se bucură de plăcerea dansului şi de frumuseţea experienţei „Dansez pentru tine”, alături de partenerul său Ionuţ Tănase de care s-a ataşat foarte mult.

În echipă formată din Catrinel Sandu, Ionuţ Ionescu şi Lilian, emoţiile se gestionează cu ajutorul talismanelor. „Avem nişte brăţări la mână toţi trei. Brăţările norocului. Până acum ne-au purtat noroc. Să sperăm că vor avea aceeaşi putere şi în concurs”, povesteşte Catrinel, încrezătoare în brăţările roşii care îi vor ajuta să obţină note mari din partea juriului. Catrinel are o entorsă la glezna dreaptă, însă Lilian este sigur că vor dansa foarte bine vineri.

Probleme de sănătate sunt şi în echipă formată din Aylin Cadîr, Ovidiu Danci şi Vica. „Mie mi s-a blocat spatele azi-dimineaţă, am luat nişte medicamente, n-a trecut. Mi-au făcut o injecţie şi mă simt mai bine acum, dar iniţial nu am crezut că pot să repet astăzi”, povesteşte panicat partenerul lui Aylin. Vica mizează însă pe faptul că sunt o pereche temperamentală, care transmite şi cucereşte prin expresivitate.

În echipă formată din Andreea Ibacka, Paul Paduraru şi coregrafa Furnica, emoţiile se împart la patru. „Am un bungee-jumping în burtă. Tremur, dansez odată cu ei, număr, cânt, urlu, fac ca toate animalele când dansează perechea mea... am emoţii mari”, povesteşte coregrafa Furnica, însărcinată în luna a cincea. Amuzată de figurile lor obosite şi stresate şi de zâmbetul lor pus parcă de cineva pe chip, Furnica i-a botezat pe Andreea - Chucky şi pe Paul - Freddie Cruger.

Emoţii mari sunt şi în echipă formată din Mircea Solcanu, Roxana Voina şi Căprioara. Durerile fizice trec pe planul doi în cazul lor... „Sufletul te doare aici... că nu-ţi iese”, declară Mircea Solcanu cu năduf. Căprioara spune că prima lor prestaţie pe platou a fost bună şi speră ca aşa să se întâmple şi vineri, la show.

Alex, toboşarul trupei Zero, şi partenera lui, Cornelia Condeescu, au fost puţin speriaţi de grandoarea platoului. Însă antrenorul lor, Istvan, spune că nu au de ce să aibă emoţii, chiar dacă unele poziţii le dau dureri de cap... „Trebuie să-mi ţin umerii ăştia într-un fel, gâtul în alt fel, bărbia nu ştiu cum, braţele diferit. Am înnebunit. Asta îmi doresc să iasă, ţinuta asta, poziţiile astea. Restul e ok. Visez şi noaptea... Bine că nu-mi pun atele să dorm aşa... E foarte greu”, povesteşte spiritual Alex.

În echipă formată din Daniel Niţoiu, Alexandra Maresi şi Cocuţa nu au fost accidentari, dar sunt multe emoţii. „Cred că Daniel va fi o mare surpriză pentru public. E un contrast uriaş faţă de cum îl vezi la Ştirile PRO TV şi cum e omul Daniel. Îl văd acolo foarte serios, iar el e complet nebun”, avertizează Cocuţa, coregrafa lui Daniel, care speră să ridice sala în picioare cu dansurile lui din prima ediţie a concursului.

Mai puţin emotivi par a fi, deocamdată, Pepe, Andreea Toma şi Doina Botis. Şi accidentele s-au ţinut departe de ei. „Mulţumim lui Dumnezeu, nu ne-am accidentat până acum. Dar ne-am şi protejat foarte tare. Ne-am încălzit, facem streching, suntem profesionişti…”, povesteşte artistul încrezător că pantofii lui de dans vor face minuni şi în concurs, nu doar la repetiţii. Pepe nu crede că va fi intimidat de membrii juriului, ci mai degrabă va avea emoţii la gândul că va fi urmărit de atât de mulţi telespectatori de acasă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21

Mai multe imagini:
„Dansez pentru tine”, pe ultima sută de metri. Vezi ce spun concurenţii!
zoom
„Dansez pentru tine”, pe ultima sută de metri. Vezi ce spun concurenţii!
zoom
„Dansez pentru tine”, pe ultima sută de metri. Vezi ce spun concurenţii!
zoom

„Dansez pentru tine”, pe ultima sută de metri. Vezi ce spun concurenţii!
zoom
„Dansez pentru tine”, pe ultima sută de metri. Vezi ce spun concurenţii!
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...