2019-03-25 07:53


De ce A MURIT Ionela Prodan. Mesajul medicilor de la Spitalul Elias

 |  00:43
De ce A MURIT Ionela Prodan. Mesajul medicilor de la Spitalul Elias

Ionela Prodan a murit, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

”Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice.

Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea și controlul funcțiilor vitale, cât și asigurarea confortului fizic și psihic adecvat situației date”, se arată în comunicatul transmis de spital.

Aceștia adaugă că decesul a fost înregistrat, luni, 16 aprilie, la ora 21, iar cauza decesului a fost stop cardiorespirator iresuscitabil.

Recent, Ionela Prodan a fost internată în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, având probleme la pancreas și la ficat. În cele din urmă, familia a fost anunțată să se aștepte la ce e mai rău. Anamaria Prodan a specificat medicilor care ii ingrijesc mama sa nu ofere presei detalii despre boala artistei, insa apropiatii celei care a incetat astazi din viata au banuit ca este vorba despre cancer in forma avansata.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-17

TAGURI: ionela prodan, de ce a murit, medici elias
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...