2018-11-17 05:19


De ce s-au despărţit Ştefan Stan şi Andreea Mantea. Citeşte variantele comico-tragice ale ambilor ex-îndrăgostiţi!

 |  18:33
De ce s-au despărţit Ştefan Stan şi Andreea Mantea. Citeşte variantele comico-tragice ale ambilor ex-îndrăgostiţi!
Gabriela Dumba

Trei despărţiri în mai puţin de jumătate de an. Relaţia lui Ştefan Stan şi a Andreei Mantea ar putea fi scenariul unei telenovele de succes, momentan cu final nefericit pentru că cea de-a treia despărţire este, momentan, şi ultima, iar ce s-a (mai) despărţit acum, ramane despărţit pentru totdeauna. S-ar părea că povestea lor a ajuns la final, iar variantele lor despre tristul deznodământ sunt diferite. Ex-îndrăgostiţii a căror scurtă relaţie a făcut turul tabloidelor, televizate sau scrise, sunt de acord într-o singură privinţă, totuşi: nu se mai vor unul pe celălalt. Atât Ştefan Stan, cât şi Andreea Mantea şi-au propus să-şi continue existenţa unul făr' de celălalt.

Nu poate fi şters prea uşor din memoria devoratorilor de monden momentul în care Stefan Stan plângea pe canapeaua unei emisiuni-tabloid defuncte, cândva pe la începutul anului, iar Andreea Mantea nu mai ţinea şirul lacrimilor în acelaşi timp, pe cu totul altă canapea, în cu totul altă emisiune, încă în grila de programe a Kanal D. Motivul pentru care jeleau de mama focului cei doi era prima despărţire care le punea la grea încercare sufletul, moment comico-tragic apărut după mai puţin de două luni de indragosteala. N-are rost a mai fi amintită cauza acelei separări pentru că este penibilă. Cert este că după episodul lacrimogen a urmat împăcarea.

Era de aşteptat să fie aşa. Doar vorbim despre Stan şi Mantea. S-au despărţit, s-au împacat, iar s-au despărţit şi iar s-au împacat de nici ei nu mai stiu cate ori de-a lungul celor şase spre şapte luni de relaţie. Au apărut, din nou, pe o canapea sau alta cu pupături şi declaraţii reînnoite de amor şi apoi, ŞOC! ŞOC! ŞOC!, s-au despărţit din nou. El a înşelat-o. Chiar pe ea, pe Miss Bikini România nu-mai-ştiu-ce-an, una dintre cele mai frumoase femei din ţară şi de peste hotare (!!!) după cum a reieşit în clasamentele întocmite de anumite reviste mai mult sau mai puţin subiective. Iar s-a lăsat cu lacrimi, cu tânguieli, cu ochi umflaţi pe la TV şi obraji supţi de atâta înfometare. Durere. Suferinţă. Tristeţe naţională. Şi poate chiar internaţională pentru că dragostea vorbeşte un limbaj cunoscut de toate naţiile, iar cea frântă este şi mai lesne de cuibărit în inimile tuturor vieţuitoarelor bipede ale Terrei.

Iar la suferinţa stano-mantiană nu pot rămâne nici râul, nici ramul indiferente.

Când nimeni nu se mai aştepta ca trădată să-l mai privească în ochi pe trădător, s-a întâmplat întâmplarea ne-intamplatoare şi comicăria a fost reluată, ba chiar s-a stabilit că va urma o nuntă. S-au grăbit chiar să numească naşi, primarul Piedone şi soţia ar fi urmat să le fie părinţi spirituali în aventura căsătoriei. De râsul curcilor! Chiar avea cineva impresia că va juca Andreea Mantea horă miresei? E ca-n povestea aia cu ciobanul striga în sat că i-a atacat lupul stana, fără a fi adevărat, iar atunci când prădătorul chiar şi-a făcut apariţia, nimeni n-a mai sărit în apărarea mioarelor pentru că toată lumea a crezut că este o altă minciună a ciobanului. Aşa şi cu Stan şi Mantea.

Ei bine, nu numai că nunta a fost anulată înainte de a fi pregătită, iar cei doi s-au despărţit înainte de a-şi cumpăra straie pentru altar, însă ex-mireasa şi-a găsit o altă posibilă jumătate.

Despre el, trubadurul pe care îl numea, acum câteva luni, “bărbatul pe care l-a aşteptat o viaţă întreagă”, Andreea Mantea spune, fără şiroaie de lacrimi pe obraz, că nu o mai interesează sub nici o formă, că nu mai lucrează la nici o împăcare pentru că “priorităţile lor erau total diferite”.

Pe de altă parte, Stefan Stan are o părere diferită de cea a brunetei despre care s-a grăbit să declare că este femeia vieţii lui, sufletul pe care l-a aşteptat de-o eternitate, inima alături de care vrea ca inima lui să bată până la sfârşitul vieţii şi alte variaţiuni pe această temă. Artistul crede că factorii externi au venit de hac poveştii lor de amor, dând vina pe ziariştii care nu mai lasă omul să aibă şi el o amantă. Ce mai e de spus decât “Ruşinică, ruşinică!" paparazzilor care l-au prins (aproape) cu nădragii în vine, lângă o blondă. Şi totuşi, acuză şi nu prea: “Asta e, presa trebuie să-şi facă meseria!”, pentru că ştie, în mintea lui de artist, că are nevoie de presă pentru a putea supravieţui profesional, aşa că nu poate fi foarte acuzator în privinţa-i.

Fani din ambele tabere fac pariuri în privinţa unei alte împăcări a celor doi şi cred că spre toamna când, odată cu numărarea bobocilor, vor putea fi numărate şi împăcările/ despărţirile stano-mantiene. La urma urmei, emisiunile care vor debuta în grijă de toamnă au şi ele nevoie de audienţe WOW şi dacă vor avea noroc şi ceva buget, poate că o eventuală împăcare Stan-Mantea va fi corelată chiar cu ON-ul pe care îl vor primi emisiile de toamnă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-24

Mai multe imagini:
De ce s-au despărţit Ştefan Stan şi Andreea Mantea. Citeşte variantele comico-tragice ale ambilor ex-îndrăgostiţi!
zoom
De ce s-au despărţit Ştefan Stan şi Andreea Mantea. Citeşte variantele comico-tragice ale ambilor ex-îndrăgostiţi!
zoom
Citeste si:
Andreea Mantea și-aieșit din fire la Tv : Au fost femei măritate care îi propuneau nopți fierbinți
Andreea Mantea, șocată de infidelitatea lui Stan: "Pentru Ștefan tentațiile par să fie de neoprit”
Andreea Mantea i-a făcut propuneri indecente Gabrielei Cristea
Andreea Mantea, despre Ștefan Stan: “Suntem doi penibili, m-am umilit”

TAGURI: despartit, stefan, stan, andreea, mantea, variante, indragostiti, relatie, tabloide, despartire
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...